Nokia Lumia 520, un telefon ieftin si bun

0 Shares
0
0
0

Cele mai recente stiri spun ca Nokia 520 este in topul telefoanelor vandute cu Windows 8. Nokia Lumnia este atat un telefon ieftin dar si de calitate fiind ajutat de un software Nokia din ce in ce mai interesant.

Datorita numarului mare de telefoane vandute, cererea pentru touchscreen Nokia Lumia 520 a crescut foarte mult deoarece odata cu acest numar mare de vanzari sunt mai multe telefoane care ajung sa se strice.

Nokia Lumia 520 este un telefon solid, este ieftin dar este bine construit si daca nu faceti nimic extrem cu el are capacitatea de a rezista bine la socurile accidentale.

Acest model are o carcasa care se demonteaza. Carcasa din spate este elementul care da culoare telefonului si aceasta carcasa se scoate pentru a putea avea acces la baterie precum si la sloturile de card si SIM.

Puteti schimba oricand culoarea telefonului cu o alta culoare pentru ca exista o gama foarte vasta de culori pentru carcase de Nokia Lumia. Daca doriti sa aveti un telefon serios puteti alege negru sau alb.

Butoanele telefonului sunt pe partea dreapta si nu arata foarte bine doarece sunt negre. Sunt butoanele pentru volum, pentru power, cel pentru declansarea camerei de fotografiat. Jos se gaseste si un port micro USB si sus un jack.

Pe spate exista un mic difuzor, camera foto si sigla de la Nokia. Acest telefon nu are flash ceea ce este unul dintre minusurile acestui model. Chiar daca telefonul este unul ieftin flash-ul de la camera nu ar fi trebuit eliminat.

Fiind un smartphone entry level nu trebuie sa ne asteptam la foarte multe lucruri de la el dar acest telefon este destul de suprinzator. Are o putere de procesare satisfacatoare iar sistemul de operare ruleaza foarte bine pe suportul hardware pe care se afla.

Ecranul este de tip IPS si este luminos  iar culorile se vad foarte bine. Un avantaj este si interfata colorata a sistemului de operare pentru care nu se pot utiliza componente proaste deoarece s-ar observa foarte repede iar clientii ar fi dezamagiti.

Chiar daca acest ecran nu se ridica la standardele ecranelor de pe telefoane mult mai scumpe, acest ecran isi face foarte bine treaba. Nici la partea de sunet Nokia Lumia 520 nu are probleme. Difuzorul extern anunta foarte puternic notificarile si majoritatea clientilor nu au nimic de reprosat in ceea ce priveste calitatea sunetului in conversatie.

Nici cu semnalul wifi nu sunt probleme si nici cu reteaua de telefonie.

Autonomia bateriei este foarte buna si chiar si atunci cand telefonul este utilizat o zi intreaga bateria rezista. Camera foto justifica foarte bine pretul. Are doar 5 mega pixeli si ofera performante slabe cand ne referim la detalii.Fotografiile facute in timpul zilei au calitate dar nu sunt saturate.

In schimb in locuri slab luminate sau pe timp de noapte situatia nu este la fel de buna din cauza lipsei blitului.

Asa cum era de asteptat sistemul de operare Windows Phone 8 integreaza foarte bine Facebook sau Twitter in interfata telefonului si este foarte bun pentru a putea ramane conectat cu prietenii.

0 Shares
You May Also Like