Stii cum sa folosesti corect ustensilele pentru unghii? 

Stii cum sa folosesti corect ustensilele pentru unghii? 

0 Shares
0
0
0

Intrucat munca pentru obtinerea unghiilor frumoase si ingrijite costa mult timp pentru fiecare femeie, segmentul in continua expansiune de pe piata produselor cosmetice incearca sa simplifice acest proces. De aceea merita sa alegi cele mai importante instrumente pentru realizarea manichiurii si pedichiurii.

Instrumentele pentru unghii sunt un element foarte important care iti permite sa ai grija de unghiile mainilor si picioarelor. Fiecare persoana se poate ocupa de acestea pe cont propriu. Este suficient sa te aprovizionezi cu ustensilele corespunzatoare. Accesoriile pentru manichiura sunt grozave atata timp cat stii sa le folosesti.

Merita sa le pastrezi pe toate intr-o cutie practica, cu pereti despartitori, unde se vor potrivi si ojele. Apoi, toate instrumentele si produsele cosmetice necesare vor fi la indemana.

Aceasta cutie va fi, de asemenea, perfecta pentru calatorii, deoarece va proteja, de asemenea, toate lichidele si lacurile impotriva miscarii si a eventualelor scurgeri. Dar ce instrumente ar trebui sa contina cutia?

Accesorii pentru manichiura si pedichiura – o lista de instrumente necesare:

Unghiera sau cleste de unghii

Este un accesoriu foarte important, deoarece lungimea unghiilor este cruciala. Prezenta sa in cutie este o necesitate chiar si atunci cand nu vrei nimic mai mult, ci doar sa iti tai unghiile.

Prin urmare, unghiera este un instrument esential care trebuie sa se numere printre ustensilele de manichiura si pedichiura.  In plus, poti gasi un dispozitiv de taiere care are o functie de lanterna, care este utila noaptea.

Dar aceasta functie suplimentara de taiere nu este necesara, deoarece este nevoie de mult mai multa lumina pentru manichiura sau pedichiura. Atunci cand cauti un astfel de instrument, merita sa alegi astfel incat sa indeplineasca asteptarile tale in ceea ce priveste lungimea sau forma si sa poata fi utilizate cu usurinta.

Un cleste unghii otel inoxidabil Seki Edge poate fi solutia ideala, caci acesta este potrivit atat pentru unghia naturala, cat si pentru cele acrilice.

Forfecute pentru cuticule

In cazul unghiilor, acestea sunt instrumentul cel mai necesar pentru manichiura. Desi unghia si zona din jurul acesteia ar trebui sa fie ingrijite, realitatea poate fi diferita, mai ales atunci cand degetele sunt adesea expuse la factori nocivi.

Cuticulele proeminente apar de asemenea din cauza pielii uscate sau a carentelor de vitamine. Prin urmare, ori de cate ori ai contact cu substante chimice, fie la locul de munca sau acasa, merita sa porti manusi de protectie. Dar, pentru cele care vor sa indeparteze cuticulele, o forfecuta de unghii de buna calitate este esentiala.

Pile de unghii

Sunt probabil cele mai populare accesorii pentru manichiura si pedichiura. Datorita lor, poti obtine forme ale unghiilor destul de sofisticate si neobisnuite. Pilele sunt extrem de simple si difera in principal in ceea ce priveste grosimea bobului si materialul din care sunt fabricate.

Pilele de manichiura si pedichiura difera in asa-numitul nivel de gradare, iar numarul de clase, de exemplu 80-100 sau 240-500, determina daca fisierul are particule de diamant mai grosiere. Cele cu gradare mai mica sunt comparabile cu smirghelul, dar cele cu gradare ridicata chiar lustruiesc si sunt mai delicate. In plus, modelele metalice sunt disponibile si pe piata.

Acestea sunt folosite in tratamentul unghiilor groase si dure, dar exista si pile de sticla care sunt folosite la pilirea celor mai delicate unghii.

0 Shares
You May Also Like