Oja cu gel: 5 pasi pentru a obtine rezultate perfecte pentru unghii

Oja cu gel: 5 pasi pentru a obtine rezultate perfecte pentru unghii

0 Shares
0
0
0

Oricine da peste unghii minunate facute cu gel se indragosteste la prima vedere. Asta pentru ca modelele si culorile unice impresioneaza prin pigmentarea intensa si, de asemenea, prin stralucirea ridicata.

Chiar daca este foarte cunoscut in randul oamenilor, exista inca multe indoieli cu privire la utilizarea lui. Cine este calificat sa foloseasca acest tip de produs? Se decojeste? Cum se emaileaza? Noi vom raspunde la aceste intrebari, dar si la altele, in acest articol.

Oja cu gel are particularitati in utilizarea sa care trebuie discutate. Exista 5 pasi de baza pe care fiecare persoana care lucreaza cu geluri de unghii ar trebui sa-i cunoasca pentru rezultatul perfect al unghiilor.

Daca nu ai auzit niciodata de oja cu gel, ramai pana la ultimele randuri ale acestui continut pentru a intelege aplicarea lui. A stii sa-l folosesti corect iti va aduce rezultate foarte bune in munca ta.

La ce se foloseste oja cu gel?

Oja cu gel este un articol de baza in afacerile de manichiura. Utilizarea sa este profesionala si a fost dezvoltata pentru a rezista mult timp pe unghiile clientelor, fara a se decoji. Visul oricarei femei, nu?

Cum dau jos gelul de pe unghii?

Aceasta este o intrebare care atrage atentia tuturor. Spre deosebire de oja conventionala, lacul de unghii cu gel a fost dezvoltat pentru a avea o aderenta si durabilitate mai mare pe unghii. Acest fapt schimba complet modul de indepartare a produsului.

Prin urmare, utilizarea acetonei este imposibila pentru a indeparta stratul de gel. Doar cu o pila manuala sau electrica apar si rezultatele.

De ce oja cu gel nu atinge cuticula?

Unul dintre detaliile despre oja cu gel este grija care trebuie avuta atunci cand o aplicam pe unghie. Oja cu gel nu poate atinge niciodata cuticula deoarece dauneaza muncii profesionistului, lasand unghia nefinisata, si reduce rezistenta unghiilor. In momentul in care cuticulele vor incepe sa creasca, va intra aer sub gel si acesta va sari de pe unghie.

Un alt punct negativ atunci cand faci o greseala in lucrul cu gelul este riscul de a dezvolta boli precum alergia sau dermatita de contact. De aceea este bine sa dezinfectezi foarte bine ustensilele dupa fiecare utilizare.

De ce ai nevoie pentru oja cu gel?

Pentru realizarea unghiilor cu gel se folosesc urmatoarele materiale:

Cum se aplica gelul? 

Primul pas al lacului de unghii cu gel este pregatirea unghiilor, unde toata stralucirea si uleiul sunt indepartate. Apoi, Primerul este aplicat pentru a crea o bariera de aderenta intre oja si unghii. Apoi, are loc aplicarea gelului de baza si introducerea mainii in lampa UV.

In cele din urma, dupa adaugarea culorii, pentru a crea finisajul, se aplica un strat superior de etansare si ulei pentru cuticule.

 

Cu emailarea cu gel, unghiile realizate pot rezista pana la 25 de zile. Nu se decojesc si nu isi pierd stralucirea, spre deosebire de emailarea traditionala. Asadar, este super potrivita celor care nu au timp sau conditii sa isi permita o manichiura saptamanala.

0 Shares
You May Also Like