Blochează în mod fiabil locul de parcare cu bariera pentru parcare

Blochează în mod fiabil locul de parcare cu bariera pentru parcare

0 Shares
0
0
0

Este enervant atunci când cei fără respect îți ocupă locul de parcare privat sau de firmă, blochează căile de acces sau blochează accesul la garaj. Există, totuși, o soluție care funcționează, mai fiabil decât apelarea constantă la serviciul de remorcare, și anume, bariera pentru parcare cu un lacăt cu 3 chei.

Astfel, problema este definitiv eliminată. Blocarea parcării ține în siguranță parcatorii ilegali în locurile de parcare private și asigură că numai proprietarul de drept își poate parca vehiculul în acea parcare.

Bariera pentru parcare este recomandată ca soluție permanentă sau pentru ocazii temporare.

Bariera de parcare arată bine din punct de vedere estetic, este vizibilă datorită benzilor reflectorizante, funcțională, pliabilă, dispune de un sistem blocabil, este dotată cu 6 ancore de podea și plăci de pardoseală pre-găurite.

Marchează locul de parcare cu bariera pentru parcare modernă și durabilă

Designul este realizat cu bare rotunde din oțel de înaltă calitate, acoperit cu pulbere, rezistent la intemperii și cu un înveliș anti-reflectorizant, ceea ce crează un aspect neobișnuit. Este cel potrivit dispozitiv de parcare pentru spațiu deschis.

Bariera de parcare se instalează fixându-se cu ajutorul plăcii de bază pre-găurite. Bariera de parcare este un dispozitiv modern care poate fi rabatat rapid, dacă este necesar.

Dispozitivul de parcare impresionează prin calitatea sa ridicată. Bariera de parcare se caracterizează prin longevitate și stabilitate și un nivel extraordinar de ridicat de rezistență la intemperii.Blochează în mod fiabil locul de parcare cu bariera pentru parcare

Bariera pentru parcare ține persoanele neautorizate departe de locul de parcare

Delincvenții și persoanele care nu au respect pentru alții, pot strica cu adevărat starea de spirit a multor proprietari de parcări, mai ales atunci când există deja o cantitate limitată de spațiu de parcare disponibil la fața blocului și propriul loc de parcare este încă ocupat după o zi lungă de lucru, de exemplu.

Apelul către serviciul de remorcare are efect dar, următorul șofer va veni cu siguranță și va ocupa din nou locul de parcare pentru care ai plătit. Prin urmare, bariera de parcare este în mod clar cea mai bună alternativă pe termen lung.

Acest dispozitiv asigură că nicio persoană neautorizată nu are acces la locul de parcare personal. Modelul de barieră pentru parcare este potrivit pentru fiecare locație, și acesta, nu numai că își îndeplinește scopul, dar se potrivește bine cu imaginea de ansamblu.

Bariera pentru parcare: Nu mai ai probleme cu parcarea mașinii

Bariera pentru parcare este o soluție fiabilă pe termen lung pentru a proteja un loc de parcare de terțe persoane. Bariera poate împiedica orice conducător auto să blocheze intrarea pe proprietatea ta.

În plus față de zona privată, o barieră pentru parcare asigură în mod natural că doar membrii unei companii pot parca în locurile de parcare existente în zona operațională – și că persoanele neautorizate nu au nicio șansă la aceste locuri de parcare private.

Bariera pentru parcare pliabilă are un design rigid, robust, fiind destinată pentru aplicații de blocare a parcărilor.

Bariera de parcare pliabilă modernă este un instrument rutier care este utilizat pentru protejarea locurilor de parcare rezervate în domenii comerciale, industriale și private.

0 Shares
You May Also Like