Cele mai bune motive pentru care trebuie să ai la mână un smartwatch

Cele mai bune motive pentru care trebuie să ai la mână un smartwatch

0 Shares
0
0
0

Smartwatch-urile sunt din ce în ce mai des întâlnite, luând locul cu succes ceasurilor clasice care oferă doar funcția de bază, aceea de a indica timpul.

Unul dintre cele mai râvnite gadgeturi în ultima vreme, un smartwatch te ajută să fii altfel, să ai la îndemână numeroase facilități pe care le oferă, în mod obișnuit, un dispozitiv care poate fi mai greu accesat. De ce ar trebui să îți cumperi un smartwatch? Iată cele mai bune patru motive pentru care ai putea face acest lucru.

Smartwatch-urile au numeroase funcții pe care un ceas obișnuit nu le are

Dacă obișnuiești să porți la mână ceas, atunci de ce nu ai alege unul inteligent? Nu numai că îți va fi afișată ora, scopul unui ceas clasic  fiind îndeplinit cu brio, ci vei avea informații suplimentare și despre multe alte lucruri: starea de sănătate, aspecte generale și specifice despre activitatea fizică pe care o desfășori, starea organismului în timpul somnului ș.a.

Mai mult decât atât, un astfel de ceas poate fi văzut drept un dispozitiv complementar smartphone-ului pe care îl ai, oferindu-ți funcții de notificare a mesajelor, precum și posibilitatea de a răspunde la apelurile pe care le primești pe telefon.

Smartwatch-uri cu design modern

Design-urile pe care le au aceste ceasuri sunt unele la modă, aflate în pas cu ultimele tendințe. Smartwatch-urile pot fi găsite într-o varietate impresionantă de forme, dimensiuni și culori, iar acest lucru te va ajuta să găsești ceasul perfect pentru preferințele pe care le ai.

Aspectul modern al acestora te va ajuta să arăți bine purtând la încheietura mâinii un obiect care va atrage, în mod inevitabil, privirile.

Smartwatch-ul, prieten de bază al sportivilor

Numeroase modele de smartwatch-uri comercializate au fost realizate cu scopul de a-i ajuta pe sportivi și pe cei care desfășoare activități fizice să își monitorizeze starea de sănătate sau diverse aspecte atunci când se află în mișcare.

Smartwatch-urile moderne fac acest lucru, și încă îl fac foarte bine – acestea pot monitoriza numărul de pași, ritmul cardiac, distanța parcursă, nivelul de oxigen, numărul de calorii arse și alte asemenea aspecte.

De asemenea, acestea pot fi prevăzute cu funcții GPS, iar modelele concepute special în acest sens pot avea funcții avansate, precum cea de alergare, pentru puls, pentru antrenament, planificare și analiză, pentru înot, pentru golf, pentru ciclism, funcții exterioare, respectiv indicator barometric, indicator altitudine, coordonate etc., așa cum este modelul de ceas SmartWatch Garmin Fenix 6x Pro Solar 010-02157-24 Titanium 51mm.

Un smartwatch pentru fiecare buget

Nu poți spune că banii ar reprezenta o problemă pentru achiziția unui astfel de gadget, deoarece există ceasuri inteligente pentru toate buzunarele, în diverse variante de aspect, dimensiune, culoare, respectiv funcții cu care acestea sunt prevăzute. Poți achiziționa astfel de ceasuri inteligente, cu funcții de bază, la prețuri de câteva sute de lei, însă poți alege și dintre modelele de top, cu funcții avansate inedite, acestea regăsindu-se chiar și la prețuri de câteva mii de lei.

Nu trebuie decât să definești nevoile și preferințele pe care le ai și să alegi și în funcție de bugetul pe care îl ai la dispoziție.

0 Shares
You May Also Like