Uleiuri esențiale pentru o piele impecabilă

0 Shares
0
0
0

Înainte de a începe, trebuie să știți că uleiurile esențiale sunt substanțe puternice și nu trebuie niciodată aplicate direct pe piele. Se recpmandă adăugarea a câteva picături într-un ulei purtător neutru, cum ar fi uleiul de migdale sau uleiul de semințe de struguri. De asemenea, înainte de a-l folosi, testați-l cu un plasture special și urmăriți timp de minim 72 de ore pentru a detecta orice reacție sau sensibilitate.

Deoarece uleiurile esențiale sunt cel mai bine tolerate în lunile mai reci de iarnă, asigurați-vă că evitați orice expunere excesivă la soare și utilizați cu moderație dacă aveți o piele predispusă la acnee. Nu toate uleiurile esențiale sunt create la fel, iar când nu funcționează, veți ști.

Trandafir

Uleiul de trandafir este mai mult decât o esență florală delicată. Este de fapt bine-cunoscut ca un bun tratament pentru anxietate, stres, depresie și un calmant al durerii. Conține niveluri ridicate de vitamina C și vitamina A, care mențin pielea moale și hidratată și țesutul regenerat, ceea ce este crucial pentru vindecarea cicatricilor.

Rozmarin

Astringent și revigorant, uleiul de rozmarin ajută la decongestionarea acneei și a tipurilor de piele grasă, menținând în același timp echilibrul. Acest ulei calmează iritația, detoxifică porii și ajută la hidratarea pielii și la controlul producției de ulei cu proprietăți antiseptice. Combinat cu o soluție de acid salicilic cu putere maximă, acesta va menține tenul clar și cu aspectul sănătos.

Lavandă

Uleiul de lavandă face minuni pentru pielea predispusă la acnee. Pe lângă uciderea bacteriilor, ceea ce poate preveni și vindeca apariția acneei, desfundă porii, ajută la uniformizarea nuanței pielii și reduce ridurile. Amestecat cu ulei de cocos organic, ulei de măsline, ulei de semințe de floarea soarelui și extract de frunze de rooibos, uleiul de lavandă lasă pielea moale, hidratată și hrănită, fără o senzație grasă.

Pentru tratarea acneei, diluați uleiul esențial de lavandă în ulei de nucă de cocos sau alt ulei purtător și aplicați-l pe piele după ce v-ați spălat pe față.

Iasomie

Derivată din florile albe ale plantei comune de iasomie, esența florală romantică scoate în evidență frumusețea naturală a pielii și, de asemenea, liniștește mintea. Iasomia este cel mai important ulei care ne ajută să eliminăm stresul și să ne relaxăm. Molecula activă, indolul, este un inductor natural de somn, fără efect de mahmureală. O baie cu iasomie cu o jumătate de oră înainte de culcare va induce un somn profund și blând.

Bergamotă

Un astringent natural, uleiul esențial de bergamotă are proprietăți de curățare și de echilibrare a producției de sebum hiperactiv, precum și la reducerea hiperpigmentării cauzate de cicatricile produse de acnee. Cu proprietăți antibacteriene, uleiul esențial de bergamotă este un demachiant natural care echilibrează orice zone T uleioase, minimizează aspectul porilor și reduce excesul de ulei. Pielea este lăsată cu un finisaj suplu. Un ulei esențial reconfortant excelent pentru toate tipurile de piele – asigurați-vă că alegeți un produs care este 100% pur și extras printr-o metodă de presare la rece.

Pe dianagubas.com găsiți toate informațiile de care aveți nevoie despre uleiurile esențiale și, totodată, va puteți achiziționa uleiuri esențiale pure, de cea mai bună calitate, la prețuri promoționale.

0 Shares
You May Also Like