Sfaturi utile pentru o fata sanatoasa

Sfaturi utile pentru o fata sanatoasa

0 Shares
0
0
0

Secretul pentru o piele sanatoasa este sa fii consecvent si sa mentii o curatare corespunzatoare a fetei tale.

Folosim des crema hidratanta atunci cand simtim ca pielea este uscata… si nu este suficient sa supunem pielea la tratamente faciale atunci cand vedem deja ca nu exista nicio solutie.

In acest sens, specialistii in frumusete, au explicat cateva reguli de urmat in rutina noastra de ingrijire a pielii faciale pentru a obtine o piele sanatoasa, tanara si radianta.

Vezi aici ser pentru fata cu acid hialuronic RNW!

  1. Fii consecvent

Este inutil sa avem grija de pielea noastra numai atunci cand vedem ca aspectul sau nu este bun. In ingrijirea pielii, prevenirea este esentiala si consistenta si mai mult.

  1. Stii ce tip de piele ai?

Nu toate pieile sunt la fel si de aceea exista atat de multe tipuri de produse pentru ingrijirea lor. Este esential sa ne cunoastem pielea pentru a ne alege aliatii perfecti.

  1. Curata fata de doua ori pe zi

Curatarea pielii fetei este esentiala pentru ca toate celelalte ingrijiri sa dea roade. Cel putin, spalati-va fata de doua ori pe zi: o data dimineata pentru a elimina toxinele care sunt eliberate atunci cand dormiti si o alta noaptea pentru a imbunatati functia de restaurare a somnului.

  1. Alege crema hidratanta cu ajutorul unui specialist

Crema hidratanta este o necesitate. Dermul este compus din 70% apa, iar epiderma 15%. Hidratarea este esentiala si, prin urmare, lasa-te sfatuit de un specialist atunci cand faci alegerea ta.

  1. Aplica o crema hidratanta de doua ori pe zi

Este obisnuit sa credem ca crema hidratanta trebuie aplicata numai inainte de culcare, dar ar trebui sa se faca si dimineata. Se recomanda ca crema de zi sa fie diferita de crema de noapte, deoarece, asa cum am vazut in punctul anterior, functionarea pielii este diferita.

  1. Demachiati bine, dar usor

Este ceva evident, sa ne demachiem. Noaptea, indeparteaza machiajul bine, astfel incat regenerarea pielii atunci cand adormiti sa fie eficienta. Desigur, indepartarea machiajului “bine” nu este sinonima cu a o face agresiv.

  1. Aveti grija deosebita de conturul ochilor

Pielea din jurul ochilor este deosebit de subtire, sensibila si tinde si mai mult spre deshidratare. Hidrateaza aceasta zona cat de mult poti.

  1. Exfoliaza pielea

Ca regula generala, ar trebui sa exfoliem pielea de doua ori pe saptamana. Cu toate acestea, frecventa se va schimba in functie de tipul de piele: tenul gras are nevoie de mai multa exfoliere decat cele uscate.

  1. Protejati-va de soare

Acum, ca vine vara, acest punct devine deosebit de important. Chiar daca vorbim doar de un drum pana la job, se aplica protectie solara si este necesara o asigurare ca aceasta crema este ultimul produs pe care il aplicam dimineata inainte de a iesi pe usa.

  1. Luati tratamente estetice pentru a imbunatati ingrijirea rutinei dvs.

Tratamentele estetice te vor ajuta de asemenea sa iti pastrezi pielea curata si perfecta, pentru multi ani. Tratamentele estetice pot ajuta de multe ori prin metode speciale, inovatoare.

0 Shares
You May Also Like