Truse de machiaj pentru acasa

Truse de machiaj pentru acasa

0 Shares
0
0
0

Femeile care isi doresc un machiaj ca la carte, un machiaj perfect pentru evenimente importante, cu siguranta vor trece pragul unui salon de infrumusetare pentru a beneficia de un asemenea machiaj.

Exista insa si femei care atunci cand vine vorba de machiajul din viata de zi cu zi, sau chiar si pentru a participa la un eveniment important se machiaza singure, pentru ca isi cumpara sa aiba acasa truse de machiaj si make up profesionale, si produse cosmetice de cea mai buna calitate.

Ei bine, pentru acasa cu siguranta femeile isi indreapta atentia spre o crema hidratanta si baza machiaj dat fiind faptul ca un machiaj bun incepe de fiecare data cu ingrijirea tenului. Tocmai de aceea, femeile trebuie sa hidrateze tenul cu o crema hirdatanta si baza, iar astfel se vor asigura de faptul ca machiajul lor va rezista toata ziua.

Corectorul si fondul de ten cu siguranta nu trebuie sa lipseasca dintr-o trusa profesionala de machiaj. In cazul in care discutam despre corector trebuie sa mentionam faptul ca acesta va ascunde toate imperfectiunile de pe fata, iar in combinatie cu fondul de ten profi, nici macar nu se va observa diferenta dintre fata si gat.

Ceara si pensula pentru sprancene trebuie sa se regaseasca si ele neaparat intr-o trusa de machiaj. Sprancenele sunt foarte importante asa ca pentru conturarea lor trebuie folosita o ceara speciala. Deasemenea, trebuie folosita si o perie sau o pensula special aleasa. Despre ceara mai trebuie precizat ca ea se aplica foarte usor si nu se intinde.

Ochii sunt si ei foarte importanti si trebuiesc scosi in evidenta, asa ca femeile trebuie neaparat sa isi indrepte atentia spre tus de ochi si rimel pentru trusa lor de produse cosmetice.

Rujul si luciul de buze sunt alte doua produse cosmetice pe care orice femeie le are acasa, pentru ca ele sunt cele care scot buzele in evidenta.

Apoi, orice femeie are sau trebuie sa aiba acasa si o paleta de farduri, iar aici trebuie precizat ca se gasesc palete de farduri de diferite nuante, pentru fiecare femeie.

Pensulele si ustensilele sunt alte produse cosmetice pe care femeile trebuie sa le aiba acasa neaparat, pentru ca degeaba au toate aceste produse cosmetice la dispozitie, daca nu au cu ce sa le aplice.

Ele sunt ideale pentru a aplica produsele cosmetice pe fata, iar aici discutam despre buretele de machiaj, despre pensule, perii, si chiar despre dischetele demachiante folosite pentru indepartarea machiajului. Pe langa dischetele demachiante ar fi ideal ca femeile sa isi mai indrepte atentia si spre servetele demachiante.

Ei bine, este foarte important ca fiecare femeie sa detina aceste produse cosmetice acasa pentru ca astfel se poate machia oricand isi doreste, atat pentru viata de zi cu zi, cat si pentru a participa la fel si fel de evenimente importante.

Este insa foarte important si ca o femeie sa stie sa se machieze, iar aici trebuie precizat ca trebuie sa stie sa isi aleaga fondul de ten, dar si nuantele pentru rujuri sau farduri.

 

 

0 Shares
You May Also Like