Reguli-pentru-curatenia-deosebita

Reguli pentru curatenia deosebita

0 Shares
0
0
0

O zi normala de munca presupune mai multe activitati: serviciul si responsabilitatile aferente acestuia, facturi, drumuri, eventual de luat copiii de la scoala, gradinita sau cresa, dupa caz, treburile gospodaresti, temele cu copii, serbari, evenimente si alte petreceri, iar lista poate sa continue. In toata aceasta nebunie cand mai avem timp si pentru curatenie?

Cel mai sigur ca numai la sfarsit de saptamana cand avem singurele zile libere. Pentru a termina repede si cu aceasta treaba este indicat sa urmati o serie de reguli de baza si pentru a fi si mai rapizi de atat puteti sa apelati la echipamente de curatenie.

Fiecare miscare facuta va trebui sa conteze si asta inseamna ca nu este recomandat sa reveniti asupra aceluiasi loc in repetate randuri. Daca dati cu aspiratorul de exemplu faceti acest lucru bine din prima si totul va fi perfect nu va trebui sa reveniti.

Lasati cuta covorului care pare a nu fi perfecta. Este important sa fie curat. In acest mod va veti scuti de o serie de nervi si veti avea si mai mult timp pentru a face tot ceea ce aveti de facut. In plus nu veti avea nevoie sa carati prin toata casa toate ustensilele necesare pentru curatenie.

Utilizati de fiecare data ustensilele si produsele potrivite pentru activitatile pe care le intreprindeti. In mod cert acesta este si unul dintre cele mai bune sfaturi de care ar fi recomandat sa tineti cont.

In momentul in care il veti pune in aplicare veti vedea ca sunteti scutiti de o foarte mare bataie de cap si ca ati salvat si o mare parte din timpul care este si asa masurat. Veti avea nevoie si de un echipament eficient pentru a lupta contra dezordinii.

In primul rand veti avea nevoie de un spatiu de depozitare si de un raft sau de o debara in care sa fie gazduite toate aceste ustensile pentru praf, dar si toate substantele pentru curatenie.

Va va fi util si va va ajuta cu siguranta un astfel de loc de depozitare mai ales daca reusiti sa aveti si un suport mobil, ceva asemanator cu un cosulet pe care sa il puteti plimba prin casa in timp ce va ocupati de curatenie si in acest mod nu va fi necesar sa va tot intoarceti la locul in care sunt toate depozitate pentru a va lua materialele necesare.

Dupa ce va veti obisnui cu eficientul si noul sistem va veti intreba cum de ati putut sa faceti curat pana acum fara acest ajutor .

Praful se sterge de sus in jos. Este gresit sa considerati ca praful nu este supus legilor gravitatiei deoarece veti descoperi ca praful ca si celelalte obiecte se supune foarte bine gravitatiei. Daca incepeti sa inlaturati praful de sus ajungand usor in zonele de jos veti observa ca vi se va usura cu mult munca.

In cazul in care veti incepe de jos in sus tot timpul va fi praf cazut de pe partea sus in cea de jos si va trebui sa stergeti din nou praful pentru ca zona pe care considerati ca ati terminat-o se va umple de praf imediat.

0 Shares
1 comment
  1. Adevarul e ca in exterior, un aparat de curatare sub presiune e absolut necesar pentru a indeparta praful si a curata totul in mod exemplar.

Comments are closed.

You May Also Like