Motoare-pentru-automatizari-usi-garaj

Motoare pentru automatizari usi garaj

0 Shares
0
0
0

Pentru usile automatizate de garaje se utilizeaza mai multe tipuri de motoare. Pentru a afla mai multe detalii despre aceste motoare si modele de automatizari gasiti mai multe detalii aici.

Motorul Nice Shel este un motor foarte performant care se foloseste pentru a automatiza usile pentru garaje, in cazul in care aveti usi de garaj basculante care nu au o lungime mai mare de 9,8 metri patrati sau aveti usi sectionale de cel mult 8,4 metri patrati un astfel de motor este o solutie foarte buna.

Acest tip de motor merge la alimentari de 34 Vdc. Este usor si rapid de instalat indiferent de loc pentru ca are un ghidaj specific. Aceste motoare sunt componente importante din kitul Nice si va ofera un grad maxim de siguranta si confort.

Motoarele Shel 50 sunt dispozitive foarte inteligente si foarte eficiente pentru ca are o serie de functii importante. Veti beneficia de functia pentru diagnosticare care constata si posibilele erori din sistem.

Motorul va fi prevazut si cu o functie pentru detectarea obstacolelor care ofera si miscari controlate. Motoarele sunt foarte silentioase si acest lucru se intampla datorita lantului prin care se face actionarea si de asemenea au posibilitatea de a fi programate in mod automat cu ajutorul tastelor.

Motoarele ireversibile au si o serie de elemente incorporate precum: comutatoare de limitare, unitati de comanda, receptor si limitari electronice. In cazul in care apar caderi de curent nu ar trebui sa va faceti griji deoarece un motor vine echipat si cu franghii de presa.

Motoarele Shel 50 au  si o greutate redusa de maxim 4 kg, dar au o foarte buna forta de tractiune.  Aceste motoare utilizeaza si puteri de absorbtie de 300 W si merg optim la o temperatura cuprinsa intre -20 de grade si 50 de grade. Aceste motoare ating viteze de 0.14 m/s si au un grad pentru protectie foarte bun de 40 IP.

Motoarele Shel 75 ofera o serie de beneficii si de avantaje. Un astfel de motor are o serie de componente anexate printre care putem enumera cateva: receptorul, comutatoarele pentru limitari electronice si unitatile de comanda.

Unitatea pentru control pe care o are motorul este prevazuta si cu  un receptor inclus.

Motoarele pot sa fie programate automat folosind o singura tasta si daca apare o pana de curent se va utiliza franghia de presa.

Functiile detinute de motor sunt functia pentru autodiagnosticare pentru posibilele probleme care pot sa apara la nivelul automatizarii si functiile pentru detectarea piedicilor si obstacolelor care pot sa apara in drumul portii.

De asemenea acest motor este si foarte silentios si asta datorita unui lant de automatizare foarte bine optimizat.
Motorul Shel 75 vine cu o greutate de 4 kg, si au si puterea de 280W.  Acest motor functioneaza cu  o viteza de 0.14 m/s si intervalul pentru temperatura optima de functionare este cuprinsa intre -20 de grade si 50 de grade.

Astfel de motoare au un grad de protectie exceptional de 40 IP si sunt ideale pentru automatizarea  usilor pentru garaje. Va recomandam sa alegeti cele mai bune motoare pentru a evita problemele ulterioare cu portile.

0 Shares
You May Also Like