Reguli pentru cadoul perfect

0 Shares
0
0
0

Ultimul lucru pe care ți-l dorești este să-i oferi partenerului tău un cadou, iar atunci când îl deschide, să spună „Chiar nu trebuia” … și să spună serios. Dacă cumperi un cadou pentru cineva special, ceea ce cumperi și modul în care cumperi contează foarte mult și va face diferența între un cadou care va fi ţinut minte sau… va fi reciclat.

Indiferent dacă este vorba de o aniversare, o nuntă, o zi de naştere, urmează ghidul nostru pentru Cadouri Perfecte de mai jos – credem că îl vei găsi foarte util.

Nu arunca mulţi bani pe un cadou

Cadourile mai scumpe nu sunt neapărat mai apreciate, așa că nu presupune din start că dacă cheltui mulţi bani pe un cadou, acesta va fi în mod sigur apreciat. De fapt, opusul este adesea adevărat. A cumpăra un ceas Versace pentru cineva pe care îl cunoști de trei luni este puțin ciudat. În plus, destinatarul poate simți că te vei aștepta să primeşti la rândul tău un cadou de o valoare similară – chiar dacă nu este cazul.

Ia în considerare ce ar putea aprecia cu adevărat, indiferent de suma de bani cheltuită. Tot procesul de gândre şi de alegere a unui cadou va face ca acesta să fie mult mai apreciat dar şi mult mai îngădutor cu soldul bancar!

Nu cumpăra mai mult de un cadou principal

Evită să cumperi o mulțime de cadouri. Făcând acest lucru, doar vei reduce importanța (și aprecierea) fiecăruia dintre cadouri. Va părea că ai fost indecis și că nu erai cu adevărat sigur ce dorea destinatarul, așa că ai acoperit toate variantele. Ceea ce îți dorești de fapt prin oferirea de cadouri este să faci o conexiune emoțională sau sentimentală, pentru că ai înțeles cu adevărat ce îi place cu adevărat persoane respective. Asta nu vine cu cadouri excesive. Vine cu un cadou special, atent ales.

Îndrăzneşte să fii diferit

Îţi vom împărtăși un secret: bărbații s-au săturat să primească cravate, iar femeile s-au săturat să le ofere. Flori, parfum, colonie, portofele – toate sunt atât de plictisitoare. Vrem cadouri interesante! Unice! Profunde! Și de-a dreptul distractive.

Așa că, dacă ai sentimentul că tatălui tău i-ar plăcea să meargă la un concert al acelei trupe pe care o asculta la vârsta de douăzeci de ani, nu ezita! Poate fi un risc, dar este un risc care merită asumat. Cine are nevoie de încă o cravată?

Fii social

Dacă încă te străduieşti să găseşti cadoul perfect pentru prietenul sau partenerul tău, ia în considerare un pic de… investigație prietenoasă.

În zilele noastre, majoritatea oamenilor își petrec jumătate din viață pe rețelele sociale și sunt șanse mari să poți găsi câteva indicii în arhivele profilurilor lor sociale. Detaliile pot fi praf de aur. Poate s-a înscris la un concurs pentru a câștiga acea geantă de mână, sau poate că a reacţionat la o postare gen „The Best Meal Ever” la un restaurant elegant. Orice ai găsi, folosește în avantajul tău – și asigură-te că îi faci curioşi; când ei exclamă „Dar de unde ai știut?!” vei fi recunoscut atât ca un dăruitor de cadouri genial, cât și ca un cititor de minți.

0 Shares
You May Also Like