Un zambet stralucitor in 5 pasi

Un zambet stralucitor in 5 pasi

0 Shares
0
0
0

Tot mai multi oameni se straduiesc sa isi mentina o silueta de invidiat si un organism sanatos prin exercitii si diete echilibrate sau mai putin echilibrate. Ca si rasplata un zambet stralucitor ar putea fi suficient.

Din neferincire jumatate din populatie nu se poate mandri cu un zambet impecabil. Conform unui studiu facut tema aceasta, s-a tras concluzia ca mai mult de 60% dintre persoanele participante sunt dispuse sa investeasca in repararea danturii.

Vestea buna in acest sens este ca nu e necesar sa investiti foarte mult pentru a obtine un zambet alb. Puteti incerca 3D Crest Whitestrips si in acelasi timp sa aplicati metodele de mai jos.

Consumati antioxidanti. In general sanatatea gingiilor afecteaza si sanatatea si toti medicii stomatologi sustin acest lucru. Afectiunile gingiilor sunt legate de problemele de sanatate cum ar fi diabetul si afectiunile cardiace.

In teorie se sustine ca bacteriile aflate in gura pot ajunge in sange si cauzeaza inflamatii si in alte zone mai sensibile din organism. Alimentatia bogata in legume si fructe, indiferent ce culori au acestea, este o sursa foarte buna de antioxidanti care sa combata inflamatiile.

Pentru ca fiecare zambet si fiecare fata sunt diferite nu sunt reguli pentru zambete perfecte. Va recomandam sa exersati in fata oglinzii unghiul din care zambiti cel mai frumos si adoptati zambetul potrivit.

Toti ne dorim un zambet perfect dar acesta nu va fi obtinut in cazul in care continuati sa consumati alimente care coloreaza dintii precum cafeaua, sucurile inchise la culoare, vinul rosu sau fructele si legumele pigmentate intens. Prin urmare dupa ce le consumati spalati-va imediat pe dinti si va veti mentie mai mult un zambet stralucitor.

Sunt si multe persoane care incearca pe cat posibil sa evite drumurile la stomatolog. Daca aveti probleme serioase sau este nevoie sa puneti plombe medicul stomatolog vi le va recomanda intotdeauna pe cele mai bune si in general se recomanda plombele din portelan deoarece acestea se apropie foarte mult ca si culoare de dintii naturali.

In afara de igiena orala pe care o faceti acasa aveti nevoie si de recomandarile medicilor specialisti pentru a intretine frumusetea dar si sanatatea danturii.

Zambetul a fost tot timpul un indicator a unei stari materiale bune. Barbatii stiu ca un zambet are potentialul de a cuceri. De altfel oricat de atragator, altruist sau bogat ar fi un barbat, daca zambetul este defectuos se anuleaza toate aceste calitati si de asemenea apare si un impact psihologic major asupra persoanei respective. Zambetul este o unealta prin care suntem acceptati de societate.

Dintii albi si o igiena orala perfecta va pot ajuta sa fiti promovati, sa primiti anumite favoruri si beneficii materiale.

Pentru ca traim in secolul vitezei si al evolutiei rapide se poate spune ca zambetul a inceput sa fie tot mai cautat. Stomatologia a evoluat mult in ultima vreme si se pune un foarte mare accent pe aspectul estetic. Au aparut mai multe inovatii care ajuta la crearea unui zambet perfect. Puteti apela la diverse proceduri de la albire utilizand laserul si pana la bijuterii si fatete dentare.

0 Shares
You May Also Like