lanterne profesionale

Lanterna Torch – De ce sa iluminezi cand poti sa incinerezi?

0 Shares
0
0
0

Desigur, poti avea intotdeauna la indemana o lanterna simpla cu care sa-ti faci treaba, dar cateodata iti doresti sa provoci si ceva pagube  . Aici intervine fabuloasa lanterna The Torch, de la Wicked Lasers.

Puterea de 4100 de lumeni, i-a asigurat acestei lanterne intrarea in World Guiness Book of Records (cunoscuta carte a recordurilor) si la putere maxima poate aprinde hartia, tigarile, poate topi plasticul si poate praji chiar si un ou. Dar, orice are un pret, asa ca la aceasta putere maxima, lanterna nu va functiona decat 15 minute.

Construita sa dureze.

Lanterna Torch este construita din aluminiu military-grade (folosit si de armata) si este foarte rezistenta in orice conditii de folosire si in orice tipuri de clima. Lentilele sunt rezistente la caldura, de asemenea si reflectorul, iar lampa de halogen cu o durata de viata de pana la 2000 de ore, te va asigura ca aceasta lanterna, este una pe care sa te bazezi in cele mai dificile situatii.

Puterea.

Folosind tehnologia litiu pentru baterii, Flashtorch este acum mult mai usoara si are o durata mai mare de folosire. Cu 3 moduri selectabile pentru putere, luminozitatea acestei lanterne poate fi ajustata dupa nevoile dumneavoastra.

Poate fi de asemenea reincarcata fara a trebui sa indepartati bateriile, iar noul mod automatic pentru lock-out, va preveni aprinderile sau stingerile accidentale. Fiecare lanterna noua, vine la pachet cu baterie si un incarcator performant.

Garantia.

Producatorii ofera o garantie de 1 an, de la data livrarii in cazul lanternei Torch. Aceasta poate fi extinsa, daca alegeti acest lucru. In acelasi timp, producatorii garanteaza livrarea acestei lanterne in orice colt al globului, in timp foarte scurt.

Daca lanterna nu este pe placul dumneavoastra sau constatati ca nu este exact ceea ce vi s-ar potrivi si aveti nevoie de alt tip de lanterna, aceasta poate fi returnata in maxim 30 de zile, iar banii sau un alt produs la alegere, va vor fi returnate.

Specificatiile tehnice de la producator:

Nume:    Flashtorch
Putere de iluminare:    4100 Lumeni cu Reflector de inalta eficienta
Dimensiuni:    63mm x 48mm x 293mm ( Capat x Cilindru x Lungime)
Greutate:    610g
Sursa de putere:    18650 Lithium-Ion baterie
Puterea consumata:    16.8V@10A
Durata de viata a bateriei:    1500mAh (10-40 Minute) / 3000mAh (20-80 Minute)
Tipul de bulb luminos:    100W Halogen
Durata de viata a bulbului:    2000 Ore
Corpul:    6061-T6 Aluminiu military-grade
Finisarea:    Mil-Spec Type III negru (puternic anodizat)
Switch-ul pentru LED:    Low, Medium and High Power – moduri de putere selectabile
Switch-ul pentru capat:    On/Off Buton de pornire/oprire
Garantia:    Un an.

Pretul estimat al acestei lanterne este de 300 de dolari, dar va asiguram ca merita. De fapt, prima data cand veti pune mana pe aceasta lanterna veti constata ca nu va puteati dori altceva. Incarcatorul si bateriile sunt customizate, iar primul vine si cu un senzor de caldura, care va va anunta daca bateria este supra-incarcata, un lucru foarte bun pentru prelungirea vietii bateriei.

Lanterna poate fi folosita cu succes si in situatii de auto-aparare, mai ales in situatiile in care un intrus sau un hot va patrunde in casa. Simplul contact al ochilor agresorului cu aceasta lanterna, il va face sa se lase pagubas. Pentru mai multe detalii, preturi si materiale promotionale despre lanterne profesionale, vizitati Lanterne.ro!

0 Shares
You May Also Like