Chiar este necesar un dj de botez in Bucuresti

0 Shares
0
0
0

Un botez in Bucuresti implica mare bataie de cap sau din contra, putina agitatie in functie de importanta pe care o familie o acorda evenimentului. De aceea, se pune intrebarea fireasca daca este nevoie de un dj de botez in Bucuresti.

In primul rand, un botez implica doua parti mari. Prima parte se refera la ceremonialul religios care se petrece la biserica si in care are loc scufundarea copilului in apa si crestinarea acestuia. A doua parte a botezului se refera la petrecerea de dupa.

Unele familii prefera sa nu dea o amploare deosebita partii a doua a botezului si sa se rezume fie la o simpla masa in familie alaturi de cei apropiati fie la niste simple prajituri si fursecuri aduse in biserica.

In acest mod, un botez nu este atat de costisitor si nu va implica cheltuieli excesive din partea familiei. De asemenea, chiar daca organizeaza o petrecere de mai mici dimensiuni, nu apeleaza la un dj de botez in Bucuresti ci se rezuma la o firma de catering care sa aduca mancare si bautura sau la un restaurant care insa pune muzica in surdina.

Alti oameni doresc sa acorde o atentie deosebita acestui eveniment si atunci apeleaza la un dj de botez din Bucuresti. Acesta este contactat fie prin intermediul unei agentii sau firme de catering in pachetul de servicii oferit de acestia, fie este gasit pe internet sau prin intermediul unor ziare la rubrica de mica publicitate. Indiferent de modul de contactare, un dj de botez din Bucuresti trebuie sa respecte anumite conditii pentru a organiza o astfel de petrecere.

In primul rand nu trebuie sa confunde botezul cu alt fel de gen de petrecere si nu trebuie sa isi inchipuie ca este intr-un club de pe malul marii unde oamenii vin sa danseze pana la epuizare.

Un botez este un eveniment mai select si mai retras care implica o anumita doza de decenta muzicala. De cele mai multe ori, la un botez este invitat si preotul care a oficiat ceremonialul religios.

In aceste conditii, muzica pe care trebuie sa o puna un dj de botez din Bucuresti nu trebuie sa fie in nici un caz aceeasi cu cea a unui club de fite din centrul capitalei. Din contra, muzica trebuie sa fie la un nivel mediu sau scazut pentru a lasa loc conversatiilor intre meseni si a permite socializarea.

Nu trebuie uitat faptul ca la un botez se aduna intreaga familie si de aceea este foarte posibil ca printre invitati sa se strecoare si oameni in varsta cu diferite afectiuni, carora nivelul ridicat al decibelilor le poate creea probleme de sanatate. De asemenea copiii trebuie feriti de zgomote excesiv de puternice si de cuvinte triviale care ii pot afecta emotional.

0 Shares
You May Also Like