Cum alegeti fotograful pentru nunta?

0 Shares
0
0
0

In cazul in care el a facut marele pas si ti-a oferit inelul de logodna, iar raspunsul tau a fost “DA”, acum urmeaza sa va pregatiti pentru marele eveniment. Organizarea unei nunti insa, nu este ceva floare la ureche, asa ca trebuie sa va pregatiti din timp, si sa incepeti pregatirile cu cel putin un an inainte de marele eveniment.

Totul incepe cu stabilirea datei. Trebuie sa cadeti amandoi de acord cu privire la data in care doriti sa se desfasoare marele vostru eveniment. Atunci cand deja stiti care este ziua nuntii voastre, trebuie sa treceti la next level, si anume sa cautati un wedding planner.

De ce wedding planner mai intai de toate? Pentru ca rolul acestuia este sa se ocupe de organizarea evenimentului. Stabiliti numarul de persoane care vor lua parte la eveniment, si comunicati-i acestuia informatia. El va gasi mai multe Sali de evenimente disponibile la data respectiva, in functie de numarul de invitati, iar voi veti alege apoi sala care vi se pare cea mai potrivita.

Cand deja totul este pus la punct in ceea ce priveste sala de evenimente, cu siguranta urmeaza alegeea serviciilor muzicale, iar in functie de preferinte, wedding plannerul va poate recomanda cativa dj buni pe care ii cunoaste de la evenimente, dar si cateva orchestre, daca doriti sa aveti orchestra la marele vostru eveniment.

Odata ce ati terminat si aceasta misiune, cu siguranta trebuie sa va indreptati atentia si spre serviciile foto – video pentru nunta. Am lasat aceste servicii la urma, pentru ca alegerea unui fotograf de nunta, trebuie facuta tinand cont de mai multe detalii.

Wedding plannerul va va face unele recomandari. In functie de ceea ce va recomanda acesta, puteti contacta fotografii, pentru a afla daca sunt disponibili in data in care aveti programata nunta.

Cu siguranta, cei care sunt ocupati vor fi taiati de pe lista, si va trebui sa va intalniti cu cei care sunt disponibili pentru acea data. La intalnire, este foarte important sa aduceti in discutie mai multe detalii importante.

Intrebati in primul rand despre portofoliul de clienti. Cu siguranta un fotograf precum Cotea Razvan, va poate arata o multime de fotografii de nunta, precum cele de pe https://www.cotearazvan.ro/sedinte-foto/, pentru a vedea stilul fotografiilor, si calitatea acestora.

In cazul in care fotografiile vazute in portofoliul de clienti va plac in mod deosebit, cu siguranta puteti trece la pasul urmator, si sa intrebati care este costul serviciilor prestate de fotograf.

De exemplu, exista fotografi care fac doar poze la nunti, altii colaboreaza si cu cameramanii, si merg la pachet, iar mirii platesc un singur pret pentru ambele servicii, care fireste va fi mai mare atunci cand va fi inclus si filmul nuntii.

Apoi, este foarte important sa intrebati fotograful si care sunt serviciile pe care vi le ofera in schimbul banilor pe care ii veti plati. Exisa de exemplu unii fotografi care solicita preturi mai mari decat concurenta din oras, dar care ofera mult mai multe servicii.

De exemplu, unii fotografi ofera pentru suma de bani solicitata de la clienti, fotografii de cea mai buna calitate si claritate, realizate cu aparate foto de ultima generatie. Acestia, nu au un numar de poze, ci fac poze nelimitat.

Pachetul poate sa includa printre altele si album foto nunta, iar acesta este un alt mare avantaj, mai ales in prezent, cand din ce in ce mai putini fotografi nunta mai ofera un album foto nunta mirilor.

De-asemenea, un pachet foto – video nunta, mai poate sa contina si o sedinta foto Trash the dress. Alti fotografi insa, nu ofera o astfel de sedinta foto, decat fotografiile de la nunta.

Este foare important sa va interesati de-asemenea si in legatura cu timpul de asteptare pentru a intra in posesia fotografiilor. Unii fotografi livreaza mai repede fotografiile de nunta, in timp ce alti fotografi le livreaza mai tarziu. Acesta este un alt amanunt demn de luat in considerare atunci cand trebuie sa alegeti fotograful pentru nunta.

Interesati-va de-asemenea daca fotografiile va sunt livrate pe stick de memorie sau pe dvd, si daca este necesar sa cumparati voi stick-ul sau dvd-ul. Sa nu uitati sa intrebati nici daca va ofera inclus in pretul pachetului de servici, o galerie foto online, care sa va permita sa vizualizati pozele de la nunta oricand si de oriunde. Acesta este un mare avantaj, pentru ca si din vacanta, puteti vedea pozele de la nunta.

Acestea sunt asadar cateva dintre cele mai importante detalii pe care trebuie sa le discutati cu fotograful atunci cand doriti sa incheiati contractul, pentru a-l angaja pentru nunta voastra. Sa nu uitati sa intrebati cat avans trebuie sa lasati, si cati bani platiti la sfarsit.

Asigurati-va de faptul ca faceti alegerea potrivita in ceea ce priveste serviciile foto si video, pentru ca in timp, veti vedea ca pozele sunt singurele amintiri de la marele eveniment.

0 Shares
You May Also Like