Ventuze pentru masaj - Intrebuintari

Ventuze pentru masaj – Intrebuintari

0 Shares
0
0
0

Ventuzele pentru masaj au aparut prima data in China, in urma cu cateva mii de ani. Cu ajutorul acestora au fost tratate de- a lungul timpului o serie de afectiuni destul de serioase, printre care se numara raceala, gripa, convulsiile, congestiile pulmonare si chiar unele boli de sange.

Chiar daca nu au aparut de foarte multa vreme in tara noastra, ventuzele pentru masaj si-au castigat reputatia intr- un timp destul de scurt, ele fiind folosite astazi in majoritatea centrelor spa, datorita intrebuintarilor lor complexe.

Astfel putem spune ca ventuzele pentru masaj nu sunt folosite astazi numai pentru tratarea unor afectiuni cum sunt cele enumerate mai sus, ci chiar si pentru relaxarea si odihna corpului, dupa o zi de munca asidua. Mai mult decat atat, putem spune ca ventuzele pentru masaj au rolul de a reda energia si de a intari punctele prin care energia curge prin corp si prin organism. Putem privi insa aceste ventuze pentru masaj si ca un mod de imbunatatire a circulatiei sangelui, deoarece ele chiar pot face acest lucru posibil.

Insa una dintre intrebuintarile cele mai importante din zilele noastre pe care le au ventuzele pentru masaj anticelulitic este reprezentata de inlaturarea celulitei. Celulita reprezinta una dintre cele mai intalnite probleme din ziua de astazi in cazul femeilor.

Aceasta poate avea efecte psihice destul de grave asupra unei femei, deoarece stim cu totii cum se simte o femeie atunci cand aceasta nu este multumita de felul in care arata. Astfel ca, in ziua de azi, majoritatea femeilor care se lupta cu celulita, frecventeaza centrele spa din tara, in care se practica masajul cu ajutorul ventuzelor. Si asta deoarece ventuzele pentru masaj pot cu adevarat lupta cu celulita, ajutand chiar la inlaturarea acesteia intr- un timp destul de scurt.

Desigur, ca acest lucru sa fie cu putinta este nevoie ca masajul anticelulitic cu ajutorul ventuzelor sa fie facut de catre un specialist. Daca acest masaj anticelulitic este facut ca la carte, celulita poate fi inlaturata numai dupa cateva sedinte.

Trebuie insa mentionat si faptul ca, in timpul sedintelor de masaj anticelulitic, trebuie respectata si o dieta corespunzatoare si mai mult decat atat, masajul trebuie facut numai cu ajutorul unor uleiuri de masaj sau a unor uleiuri esentiale. Aceste uleiuri au de asemenea un efect destul de benefic asupra pielii, redandu- i acesteia supletea si naturaletea si facand ca ventuzele pentru masaj sa poata fi plimbate mult mai usor pe suprafata corpului.

Pentru final putem spune ca intrebuintarile ventuzelor pentru masaj pot fi unele destul de complexe, iar astfel este recomandat ca toti care doresc sa scape de unele probleme, cum ar fi celulita, sa apeleze cu incredere la ele, pentru ca nu vor regreta!

0 Shares
You May Also Like