Diferente intre laptopurile refurbished la aparitia lor in Romania si prezent

Diferente intre laptopurile refurbished la aparitia lor in Romania si prezent

0 Shares
0
0
0

Latopurile sunt acele echipamente pe care fiecare dintre noi le folosim atat acasa cat si la servici, asa ca in continuarea acestui articol vom discuta putin despre aceste echipamente.

In trecut, laptopurile nu erau atat de apreciate de catre utilizatori precum PC-urile, dat fiind faptul ca acestea nici nu erau atat de performante precum PC-urile.

Odata cu trecerea timpului insa, marii producatori precum Dell, HP, Lenovo si altii, au inceput sa comercializeze echipamente din ce in ce mai performante, astfel ca oamenii au inceput sa isi indrepte cu incredere atentia spre aceste echipamente.

Foarte multe persoane dintre cele care si in trecut isi cumparau laptopuri, isi indreptau atentia spre echipamentele noi, in timp ce foarte putini erau cei care isi alegeau echipamente second hand la vremea respectiva.

Oamenii se fereau in acele vremuri de laptopurile second hand atat dat fiind faptul ca nu erau foarte performante, cat si pentru ca nu primeau certificat de garantie pentru echipamentele second hand.

Pe piata mai existau si laptopurile refurbished, insa la inceput ele nu au fost privite cu o foarte mare incredere de catre utilizatori, care confundau laptopurile refurbished cu laptopurile second hand.

Datorita lipsei de informatie, oamenii dupa cum am mai spus nu isi alegeau echipamente refurbushed, chiar daca acestea aveau preturi foarte atractive in comparatie cu preturile pe care le aveau echipamentele noi.

Ei bine, pentru cei care inca nici acum nu stiu, laptopurile refurbished sunt acele laptopuri resigilate, care se gasesc pe rafturile magazinelor de specialitate, sau la magazinele online.

Odata ce si utilizatorii de laptopuri au inteles ca un echipament refurbished este de fapt un echipament resigilat, si ca in nici un caz acesta nu este second hand, au inceput incetul cu incetul sa isi indrepte atentia spre aceste echipamente.

Cei care isi doresc un laptop performant, pot opta de exemplu pentru un laptop refurbished i5 de la HP, de la Dell sau de la un oricare alt producator de pe piata, si cu siguranta vor gasi produsul cu cateva sute de lei mai ieftin decat exact acelasi model de laptop nou.

Un dezavantaj pe care il poate avea un laptop refurbished, indiferent de generatia acestuia, poate fi reprezentat de o mica zgarietura, sau o alta asemenea problema, insa cu siguranta in ceea ce priveste componentele, un laptop refurbished nu are nici o problema.

Plus de asta, cei care isi doresc laptopuri refurbished trebuie sa stie ca vor primi odata cu echipamentul si un certificat de garantie valabil pe o perioada indelungata, asa ca in cazul in care echipamentul se strica, acesta ajunge sa fie reparat in baza certificatului de garantie.

Asadar, in momentul in care au aparut pe piata laptopurile refurbished, oamenii nu stiau exact ce inseamna aceste echipamente, motiv pentru care le-au confundat cu laptopurile second hand, iar astfel cei care isi doreau un laptop evitau aceste echipamente.

Odata ce au aflat cu totii ca un laptop refurbished este de fapt un laptop resigilat, foarte multe persoane care se aflau in cautarea unui laptop, au inceput sa isi cumpere asemenea echipamente resigilate.

0 Shares
You May Also Like