Despre pantofii sport pentru barbati - purtare si intretinere

Despre pantofii sport pentru barbati – purtare si intretinere

0 Shares
0
0
0

O persoana care face sport, la sala sau in aer liber, trebuie sa se echipeze adecvat. Astfel, pe langa o pereche de pantaloni comoda si elastica, acea persoana trebuie sa isi mai ia si un tricou cu uscare rapida, dar si pantofi sport comozi si potriviti pentru tipul de activitate desfasurata.

La o simpla vizita intr-un magazin de articole sportive vei vedea cum rafturile de pantofi sport cuprind articole destinate unor sporturi diverse: alergare, catarare, trekking, ciclism, sala sau fitness etc.

Din toate aceste categorii va trebui sa iti alegi o pereche destinata sportului pe care il practici.

Daca insa vrei sa iti cumperi o pereche de pantofi pentru uzul general, in diverse activitati de timp liber iti recomand sa dai o fuga pana la Selgros – gasesti acum in Oradea pantofi sport pentru barbati si femei la super pret!

Sfaturi pentru purtarea si intretinerea pantofilor sport pentru barbati :

–    nu iti cumpara sau nu folosi pantofi purtati ulterior de o alta persoana. Acestia si-au adaptat forma dupa piciorul acelei persoane si sunt mari sanse ca pe tine sa te incomodeze, sau chiar sa iti modifice mersul.
–    nu purta o pereche de pantofi sport mai mult de 1 an. Acesti pantofi isi modifica repede forma si chiar daca nu i-ai folosit prea des talpa lor usoara se strange sau devine mai inflexibila.
–    nu spala pantofii sport in masina de spalat. In special incaltamintea cu talpa de spuma va suferi mici modificari si astfel te pot jena sau incomoda. Incaltamintea sport se spala doar pe deasupra cu o carpa moale si putin detergent.
–    pastreaza incaltamintea sport intr-un spatiu adecvat, fara sa asezi deasupra lor alte perechi de incaltaminte. Dupa cum am mai spus, acestia isi modifica repede forma si pot astfel sa devina foarte incomozi.

Cam atat despre pantofii sport – nu uitati sa profitati de oferta actuala Selgros Oradea; branduri recunoscute la preturi foarte accesibile!

Selgros Oradea
Produse alimentare si nealimentare
Str. Ogorului nr. 65B Oradea , RO
Tel: 0259 405 000
Fax 0259 405 199

0 Shares
You May Also Like