Deschiderea-unei-companii-in-Bucuresti

Deschiderea unei companii in Bucuresti

0 Shares
0
0
0

Birourile legale specializate in dechiderea de firme si companii in Romania, desfasoara proceduri de initiere pentru infiintarea acestora, in orice oras din Romania. Cu toate astea, actionarii majoritari straini (companiile straine) ce isi deschid reprezentante sau birouri in Romania, prefera capitala tarii, orasul Bucuresti.

Asta deoarece Bucurestiul este orasul reprezentativ al tarii, capitala, centrul economic si totodata, orasul cu cele mai multe reprezentante ale firmelor straine, pe teritoriul Romaniei.

Este bine sa mentionam ca Bucurestiul implica de asemenea cele mai putine probleme in crearea unei companii sau a unui birou reprezentativ, iar utilizarea Registrului Comertului este comuna pentru acest lucru.

Exista totusi si parti negative ale acestui lucru si anume faptul ca Registrul Comertului din Bucuresti, poate deveni de foarte multe ori supra-aglomerat. Daca doresti infiintare srl, intr-un mediu profesional, asistat de specialisti pe acest domeniu, viziteaza ActeSrl.ro.

Pot deschide o companie in Bucuresti, din afara tarii?

Da. Procedura poate fi derulata printr-o vizita personala la Bucuresti (caz in care firma specializata, mai bine spus avocatul/avocatii acesteia, te vor insoti la un notariat public), sau o poti face prin mail postal.

Pot desfasura afaceri oriunde in Romania, printr-un oficiu sau birou din Bucuresti?

Desigur. Si de fapt poti desfasura dintr-un birou amplasat in Bucuresti, afaceri oriunde in lume. Totusi, daca activitatea ta principala se desfasoara in alta locatie, va trebui sa inregistrezi acea locatie ca si locatie oficiala a companiei, birou secundar sau punct de lucru.

Firmele de suport pentru infiintarea de companii ofera si servicii de “virtual office” in Bucuresti?

Intr-adevar, multe birouri specializate pe infiintarea de firme, asigura servicii de office virtual: numar dedicat de telefon, servicii de secretariat si mail forwarding. Este de recomandat sa va deschideti biroul in Sectorul 1 din Bucuresti, acesta are cei mai buni angajati la Registrul Comertului, procedurile dureaza mai putin si procesul este in general mai usor.

De ce ar trebui sa-mi deschid compania in Bucuresti?

Bucuresti este capitala Romaniei si in acelasi timp, este cel mai mare si mai populat oras, centrul comercial si industrial al tarii. Populatia este de peste 2.000.000 de locuitori (aproape 3.000.000) cu tot cu navetisti si zona metropolitana, facand Bucurestiul al 6-lea oras ca marime din punct de vedere al populatiei, din Uniunea Europeana. Bucuresti este cel mai important centru economic al Romaniei.

In 2010, capitala a contribuit cu mai bine de 27% din totalul Pib-ului (produsului intern brut), raportat la nivelul tarii. Cele mai importante firme romanesti (excluzandu-le pe cele agricole), isi au sediile in Bucuresti, dar si majoritatea firmelor sau a reprezentantelor firmelor si corporatiilor majore de la nivel global sau din Uniunea Europeana, isi au de asemenea sediile sau birourile reprezentative in orasul Bucuresti.

Unul dintre aspectele de asemenea foarte importante de luat in calcul, mai ales din punctul de vedere al angajatorilor, este faptul ca Bucuresti este si un centru universitar important, cu cel mai mare numar de studenti din tara si care poate asigura o mana de lucru tanara si talentata.

Toti investitorii straini ce apeleaza la biroul nostru de infiintare firme, vor fi incantati de promptitudinea si profesionalismul serviciilor noastre.

0 Shares
You May Also Like