Ce este un presostat electronic pc 15

Ce este un presostat electronic pc 15?

0 Shares
0
0
0

Presiunea joaca un rol foarte important atunci cand vine vorba de sisteme ce au legatura cu fluidele, asa cum este cazul hidrofoarelor spre exemplu si al pompelor submersibile. Este imperios necesar ca presiunea sa poata fi tinuta sub control astfel incat sa nu apara defectiuni care sa aiba la baza acest lucru. Unul dintre cele mai utile produse ce ne pot ajuta in aceste cazuri este un presostat electronic pc 15.

Ce este un presostat electronic pc 15? Acest dispozitiv este folosit pentru automatizarea pornirilor si opririlor unei electropompe, reusind in acest fel sa inlature inconvenientul produs de operarea manuala. Acest presostat electronic pc 15 poate determina si inchiderea fluxului de alimentare acolo unde este cazul, astfel ca in cazul depasirii anumitor valori intreaga instalatie sa fie in siguranta.

Ce beneficii si avantaje ne poate aduce un astfel de presostat electronic pc 15? acest produs este dotat cu o serie de functii care ne pot asigura exploatarea in siguranta a intregului sistem, insa e nevoie ca acestea sa fie foarte bine inteles astfel incat aplicarea lor sa dea cele mai bune rezultate.

presostat electronic pc 15Acest tip de presostate sunt dotate cu o functie de resetarea automata de patru ori pe ora si au protectie impotriva lipsei de apa, ceea ce conduce la protejarea motorului impotriva functionarii in gol. Astfel se reduce considerabil riscul defectarii instalatiei si supra solicitarea acesteia. Presiunea maxima admisa este de 10 bari, tensiunea de alimentare este de 220 V, curentul maxim nu trebuie sa depaseasca valoare de 12 A si campul de presiune interventie de start este cuprins in intervalul  1- 3,5 bari.

Acest presostat electronic pc 15 ne poate fi util deoarece este usor de utilizat si este deosebit de fiabil, nu necesita cunoasterea in detaliu a anumitor informatii si nici o experienta riguroasa in domeniu, si nu necesita un operator permanent care sa ii supravegheze functionarea. Acest lucru este un plus fata de ceea ce stiam pana acum si ne poate scuti de multe cheltuieli din acest punct de vedere.

Daca tot am adus in discutie subiectul cheltuielilor, atunci poate ca ar trebui mentionat faptul ca un presostat electronic pc 15 nu este deloc scump, practic acesta putand fi gasit la preturi mai mult decat accesibile in magazinele specializate precum www.shop-einstal.ro. Atunci cand cauti astfel de produse este bine sa iti arunci o privire si pe acest site deoarece de aici pot fi achizitionate o multitudine de echipamente care sa te ajute in ceea ce priveste grija fata de casa si gospodaria ta.

Presostatul ca si manometrul are in vedere reducerea presiunii astfel incat buna functionare a hidroforului sa nu fie pusa in pericol. Practic aceasta este o definitie mai pe scurt a intregului proces hidraulic, insa pentru mai multe detalii in acest sens este indicat sa cauti adevaratii specialisti care sa te poata sfatui cat mai bine. Ei iti vor putea spune cu certitudine tot ceea ce este de stiut vis-a-vis de aceste produse, astfel ca tu sa poti achizitiona ceea ce iti trebuie avand deja lectia bine invatata.

0 Shares
You May Also Like