Cum veti purta lanterna LED?

0 Shares
0
0
0

Cum veti purta lanterna LED?La fel ca si seturile multifunctionale, cea mai buna lanterna este lanterna care o vei avea cu tine atunci cand ai nevoie de ea. Astfel, inainte de a o cumpara, luati in considerare si modul in care va potrivi in viata dvs.

Lanterne cu agatatoare: intotdeauna va luati cheile cu dvs, nu-i așa? De aceea, fixarea unor instrumente mici la setul dvs de chei este incredibil de utila, in ciuda functionalitatii reduse la dimensiunile lor mici .

Referitor la lanternele LED cu agatatoare, luati in considerare atat dimensiunea cat si sistemul de prindere. Acestea trebuie sa fie nu numai mici (de obicei au o singura baterie AAA), dar ar trebui sa se poata purta in siguranta, la brelocul dumneavoastra.

Lanterna tip stilou: Avand dimensiunea si forma unui stilou, aceste lanterne sunt concepute pentru a fi purtate in buzunarul de la piept sau in buzunarul extern al unui rucsac, al unei jachete sau oriunde altundeva. Mai lunga decat lanterna dvs de la chei, acestea sunt de obicei alimentate de doua baterii AAA, oferindu-va ceva mai multa putere si durabilitate.

Lanterna de buzunar: Alimentate de obicei de una sau doua baterii AA, aceste lanterne sunt mai mari in diametru decat lanternele tip stilou iar bateriile lor mai mari va vor oferi mult mai multa lumina si o durata de viata mai mare. Multi utilizatori prefera aceasta dimensiune mai mare, deoarece nu se pierde atat de usor, si se potriveste perfect in mana, in trusa de scule sau oriunde altundeva.

Lanterne pentru cap sau frontale: Acestea ajung sa devina extrem de specializate avand tot felul de caracteristici cum ar fi LED-uri de diferite culori, baterii externe,etc. Ele fac posibile ca orice tip de operatiune pe timp de noapte sa se realizeze cu mainile libere si sunt foarte utile pentru camping si reparatii auto de urgenta.

De asemenea, ele pot fi si un instrument inutil si foarte coostisitor. Daca doriti sa cumparati o lanterna frontala, cumparati cea mai ieftina lanterna LED care o gasiti si care functioneaza cu tipul de baterii care doriti dvs sa le utilizați. Daca aveti nevoie de ceva frumos, va puteti cumpara o lanterna pentru cap Fenix si adaugati o oricare alta dintre cele mentionate mai sus, la alegere si veti fi pregatit sa faceti fata oricarei situatii.

Lanternele profesionale care se regasesc in rucsacul unui excursionist, in trusa de scule sau fac parte din dotare in anumite profesii si felinarele: Aceste lanterne beneficiaza de o putere extraordinara de iluminare și, o veste buna pentru politisti: ele sunt suficient de mari pentru a putea fi folosite si ca mijloc de autoaparare. De asemenea, sunt instrumente excelente pentru securitatea locuintei dvs, deoarece dimensiunea lor si fasciculul luminos orbitor care il emit pot intimida pe oricine.

Aceste lanterne sunt intr-adevar impresionante si chiar relativ accesibile, dar nu reprezinta instrumentul necesar pentru iluminarea generala. Lentilele lor sunt concepute pentru lumina puternica iar acceasta lumina puternica pot face din incercarea de a ilumina un obiect din mediata apropiere o experienta orbitoare. De asemenea, au nevoie de baterii speciale si acorda prioritate maxima puterii in schimbul timpului efectiv de functionare.

Idiferent de cum veti purta produsul dvs LED, aveti o gama extrem de variata din care puteti alege chiar aici: http://www.econvenabil.ro/lanterna-led-879.

Convingeti-va singuri doar aruncand o privire peste produsele noastre.

0 Shares
You May Also Like