Ce pot turistii sa viziteze in Bucuresti?

0 Shares
0
0
0

Cel mai mare si cel mai important oras al Romaniei, dupa cum bine stim cu totii, este Bucurestiul, care este si capitala tarii. In Bucuresti sosesc in fiecare zi o multime de persoane din toate colturile tarii, aici sosesc chiar si cetateni straini, care aterizeaza pe Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni.

Foarte multi dintre cei care sosesc in capitala, isi doresc sa viziteze cele mai interesante locuri din Bucuresti, motiv datorita caruia, cauta cele mai atractive servicii de inchirieri masini Bucuresti si Otopeni | Inchiriaza masina sofer. Daca va intrebati ce presupune mai exact acest serviciu, ei bine, Premier rent a car le ofera clientilor posibilitatea de a inchiria o masina, care sa ii plimbe prin capitala (si nu numai), avand si un sofer la dispozitie.

Clientul poate accesa site-ul firmei inca dinainte de a sosi in capitala, si poate rezerva masina pe care o considera ideala pentru nevoile sale. De exemplu, oamenii de afaceri pot opta pentru inchirierea unei masini de lux precum modelul BMW 525 X Drive. Exista si clienti care isi doresc sa inchirieze masini ieftine, precum Dacia Logan II sau Ford Fiesta printre altele.

Cei care inchiriaza o masina cu tot cu sofer, si care isi doresc sa viziteze capitala, cu siguranta pot vedea multe locuri interesante. Iata cateva exemple:

Muzeul Taranului Roman (Muzeul Taranului Roman)

Muzeul Taranului Roman a castigat premiul European Museum of the Year pentru anul 1996. O scurta vizita la muzeu va va convinge ca premiul este bine meritat. Colectia include 18000 de piese de ceramica si 20000 de exemple de imbracaminte nationala din toata tara, precum si covoare, icoane, mobilier, fotografii si filme care documenteaza obiceiurile vietii rurale.

Dar ceea ce il face cu adevarat special, este modul in care este amenajata colectia anterior amintita; muzeul arata mai mult ca o galerie de arta decat ca un muzeu. Informatiile afisate sunt scrise manual pe bucati de hartie sau ilustrate prin schite la mana libera.

Intr-una din galerii puteti vedea o biserica din lemn si in alta o casa taraneasca din lemn. De asemenea, aici exista cateva „troite” frumoase (cruci asezate la rascruce sau la marginea unui sat).

Cladirea muzeului are si o poveste interesanta. Muzeul a fost fondat in 1905 sub numele de Etnografic si Muzeul National de Arta. In 1906, Carol I a pus bazele cladirii actuale; constructia a fost oprita in 1916 si repornita in 1932. A fost finalizata abia in 1935, la 29 de ani de la inceperea acesteia.

Cladirea din caramida rosie pe care o puteti vedea la fata locului, este o ilustratie a stilului neo-romanesc, inspirata din arhitectura traditionala. In 1953, comunistii au „eliberat” cladirea si au trimis colectia departe intr-o alta locatie.

Cladirea a fost transformata intr-un muzeu dedicat istoriei Partidului Comunist. In 1990 muzeul a revenit la vechea sa locatie.

Manastirea Antim

Manastirea Antim este frumos construita in stil brancovenesc. A fost finalizata in anul 1715 dupa planurile lui Antim Ivireanu, care era episcopul mitropolit al Tarii Romanesti.

Manastirea este situata foarte aproape de Palatul Parlamentului si este similara cu Biserica Mihai Voda. Este situata in spatele cladirilor de apartamente, ascunsa de vedere.

Universitatea din Bucuresti

Universitatea Bucuresti domina unul dintre colturile Pietei Universitatii. Cladirea veche, in stil neoclasic, este orientata spre bulevardul Regina Elisabeta. Acesta a fost inceput in 1857 si terminat in 1859.

Cladirile de pe laturi au fost construite in 1912-1916. Universitatea ca institutie a fost infiintata in anul 1864 de catre nimeni altul, Alexandru Ioan Cuza, cel care a fost conducator al principatelor nou unite, Tara Romaneasca si Moldova.

Acestea sunt asadar cateva locatii pe care cu siguranta este indicat ca persoanele care isi doresc sa viziteze capitala, trebuie sa le vada. Acum ca au posibilitatea de a inchiria de la Premier rent a car o masina, cu tot cu sofer, totul pare mult mai simplu. Practic, clientul trebuie sa ajunga doar in locatia dinainte stabilita, de unde va fi preluat de catre soferul de la firma de inchirieri auto.

Acesta este un avantaj foarte mare, mai ales pentru acele persoane care isi doresc sa viziteze capitala, insa cu siguranta au o oarecare teama in a conduce prin Bucuresti, datorita traficului foarte aglomerat.

Cei care opteaza pentru inchirierea unei masini cu tot cu sofer, nu vor avea de ce sa isi faca griji, pentru ca soferul de la Premier rent a car este experimentat, cunoaste capitala, si ii va duce in siguranta in locurile pe care isi doresc sa le viziteze.

Acesta este un avantaj major si pentru cei care isi doresc sa viziteze capitala si nu detin permis de conducere. Imaginati-va cati bani ar plati taximetristilor pentru a-i duce dintr-un capat in altul al capitalei.

Cu o masina inchiriata cu tot cu sofer, se vor deplasa unde vor dori, chiar si in afara capitalei, si nimeni nu le va solicita un pret piperat. Clientii vor plati taxa de inchiriere zilnica a masinii, plus combustibilul.

0 Shares
You May Also Like