Ce puteti vizita in Norvegia?

0 Shares
0
0
0

Unul dintre cele mai importante lucruri asteptate de catre oameni, cu siguranta este concediul, iar acest lucru este cat se poate de firesc in conditiile in care, dupa o perioada foarte incarcata, cu multe ore de munca, stres, si multe altele, urmeaza o perioada de relaxare.

Atunci cand trebuie sa isi aleaga destinatia de vacanta, oamenii au diferite preferinte. Daca va aflati in aceasta situatie si doriti sa gasiti o destinatie potrivita de vacanta, in mod evident Norvegia, se poate dovedi o tara care merita vizitata.

Puteti accesa https://www.oxigentour.ro/circuit-Norvegia-aurora-boreala-fiorduri-Lofoten/2020-09-19, cu scopul de a va planifica o vacanta in aceasta tara, unde veti putea vedea aurora boreala, care este una dintre minunile naturii, ce se poate vedea din aceasta tara.

Cu siguranta insa, o tara atat de frumoasa precum Norvegia, are o multime de alte locuri interesante de vizitat, iar dupa ce ajungeti la aurora boreala, si va minunati de spectacol, in mod evident, puteti incepe sa vizitati cele mai interesante locuri din aceasta tara.

In continuare, va pregatim cateva exemple interesante, de obiective turistice pe care le puteti vizita in vacanta din aceasta tara.

Trondheim

Unul dintre cele mai frumoase locuri din Norvegia, este unul dintre cele mai importante orase ale tarii, si anume Trondheim. Acest oras este al treilea ca marime din Norvegia. Are o lista intreaga de locuri grozave de vizitat si lucruri de facut.

Una dintre principalele sale atractii in catedrala Nidaros, o veche catedrala gotica construita in secolul al 11- lea pe locul de inmormantare al unui rege al Norvegiei, Olav al II-lea. De asemenea, puteti vizita Rockheim, in ciuda numelui, este un muzeu al muzicii pop. O alta atractie faimoasa a Trondheim este Cetatea Kristiansten.

Dar cel mai frumos loc din norvegianul Trondheim, care este de asemenea cel preferat in randul localnicilor si al turistilor, este raul Nidelva si casele sale frumoase colorate de pe stalpi.

Sognefjord

Nu este un secret este faptul ca probabil principalul motiv pentru care turistii viziteaza Norvegia sunt fiordurile sale. Sunt foarte multe aici. Cea mai lunga astfel de minunatie naturala, si poate cea mai frumoasa din Norvegia este Sognefjord.

Va puteti bucura de privelistile Sognefjord din diferite puncte panoramice, precum si de pe caiac-ul pe care l-ati inchiriat. Caiacul este lucrul preferat in fiorduri, motiv pentru care Norvegia este unul dintre cele mai bune locuri pentru a merge la caiac. Cele mai bune locuri pentru a sta langa Sognefjord sunt orasele Gudvangen si Flåm.

Valea Cascadelor

Un alt loc frumos din Norvegia, este Valea Cascadelor cum ii numesc turistii. Numele oficial este Valea Husedalen. Acest loc este mai putin cunoscut in randul turistilor decat majoritatea altor locuri frumoase din Norvegia din aceasta lista, dar nu este mai putin frumos!

Ar trebui sa incercati cu siguranta aceasta drumetie in Parcul National Hardangervidda, cu numeroase cascade frumoase pe drum si o priveliste minunata asupra vaii. Trebuie doar sa tineti cont de faptul ca dificultatea este relativ mare, deci locul nu este potrivit pentru toata lumea.

Capul de Nord

Nu este interesant sa stai pe faleza din punctul de nord al Europei? Desigur ca este. Stand aici, simti ca este sfarsitul lumii. Sentimentul este de neuitat, cum cu siguranta nu poti experimenta in multe locuri.

Trebuie doar sa stiti ca, deoarece Norvegia este o tara foarte lunga, distanta de la Oslo din sud la Capul Nord este de peste 1500 km. Cel mai apropiat aeroport este Hammerfest. Companiile aeriene internationale nu zboara acolo, asa ca trebuie sa va planificati in avans punctul din nordul Europei, iar ajungerea in acest loc frumos din Norvegia poate fi costisitoare.

Jostedalsbreen Glacier

Urmatorul loc din lista celor mai frumoase locuri din Norvegia este Ghetarul Jostedalsbreen. Deoarece Norvegia este o tara nordica, pe teritoriul sau exista numerosi ghetari, aproximativ 1600.

Jostedalsbreen Glacier este cel mai mare din Norvegia si chiar intreaga Europa! Acesta acopera o suprafata de 487 de kilometri patrati. De asemenea, are peste 50 de ramuri de ghetar. Ghetarul este, de asemenea, o parte a Parcului National Jostedalsbreen.

Mergeti pe ea si faceti cateva imagini grozave cu acest frumos loc din Norvegia! Incercati doar sa nu veniti aici cand exista inca zapada pe el, altfel, nu veti vedea ghetarul sub patura de zapada.

Røros

Røros este unul dintre cele mai vechi orase ale cladirilor din lemn din Europa si un patrimoniu mondial UNESCO situat la granita suedeza. Locurile de vizitat includ biserica (singura), muzeul ei (singurul) si mormanele mari de zgura din Slegghaugan.

Dar cel mai frumos loc de vizitat, este ascuns dincolo de oras. Plimbati-va in Parcul National Femundsmarka si lacul Rogen pentru a va bucura de natura frumoasa norvegiana.

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai frumoase si cele mai interesante locatii pe care cu siguranta daca le veti vizita, veti ajunge sa spuneti ca Norvegia este una dintre cele mai frumoase tari din lume. Din acest motiv, va recomandam o vacanta in aceasta tara, daca urmeaza sa plecati in concediu.

0 Shares
You May Also Like