Ce este masajul balinez?

0 Shares
0
0
0

Masajul este poate una dintre cele mai vechi traditii vindecatoare. Multe popoare stravechi, iar aici mentionam de exemplu grecii antici, egiptenii, chinezii si indienii au fost convinsi de proprietatile terapeutice ale masajului, si l-au folosit pentru a trata o varietate de afectiuni.

Terapia de masaj este practica de framantare sau manipulare a muschilor si a altor tesuturi moi pentru a imbunatati bunastarea sau sanatatea acestora. Este o forma de terapie manuala care include mentinerea, miscarea si aplicarea presiunii asupra muschilor, tendoanelor, ligamentelor si fasciilor.

Termenul „terapie de masaj” este folosit pentru a descrie o mare varietate de tehnici, care variaza in functie de modul in care se aplica atingerea, presiunea si intensitatea tratamentului. O tehnica speciala este masajul balinez, despre care vom discuta in continuarea acestui articol.

Masajul balinez, care isi urmareste radacinile in Bali, Indonezia este un tip de terapie naturala care include manipularea meridianului corpului printr-o combinatie de diverse tehnici de masaj. Acupresura, masajul cu aromaterapie si reflexoterapia sunt folosite de maseuza in timpul terapiei de masaj balinez, pentru a aborda diferite tipuri de probleme atat emotional, cat si fizic, cu o tehnica specifica.

Pacientul resimte adesea beneficiile si efectele satisfacatoare imediat dupa terapia de masaj balinez de reflexoterapie, pietre vulcanice. Incearca si tu, o asemenea terapie, mai ales acum cand la Fivemassage sedintele de masaj pot fi platite si cu criptomonede precum bitcoin.

Relaxarea intregului corp este beneficiul care poate fi cel mai frecvent vizibil al acestui tip de terapie de masaj. Corpul se relaxeaza cu fiecare lovitura de masaj si cu manipularea fiecarui punct de presiune, prin metodele de acupresiune si reflexoterapie.

Aroma ierburilor terapeutice este folosita special pentru calmarea emotiei clientului. Masajul de aromaterapie este de asemenea, esential in configurarea starii de spirit in interiorul camerei, ceea ce creste mult capacitatea de vindecare, precum si experienta relaxanta a unui masaj balinez.

Daca doriti sa simtiti pe propria piele efectele pozitive ale unei astfel de terapii de masaj, puteti merge la Fivemassage, cel mai modern salon, care este de-asemenea si primul salon care accepta plata in criptomonede, cum ar fi bitcoin sau litecoin.

Fiecare dintre uleiurile esentiale care sunt utilizate de catre terapeut, au propriile efecte vindecatoare, energizante si calmante in momentul in care sunt aplicate pe piele, in ciuda faptului ca unele dintre aceste uleiuri pot avea efecte negative asupra pielii sensibile.

Atunci cand optati pentru o astfel de terapie de masaj, ar fi bine sa ii prezentati terapeutului istoricul medical al pielii, precum si starea actuala de sanatate, pentru a preveni aparitia oricarui tip de probleme in timpul sesiunii de masaj, si dupa sesiunea de terapie.

Terapia de masaj balinz include, de asemenea, masaj tisular profund care ajuta la scutirea pacientului de tot felul de dureri musculare. Acest tip de terapie nu numai ca se concentreaza pe calmarea corpului, dar si vizeaza bunastarea totala a corpului.

Acupresura este de-asemenea utilizata in acest tip de masaj. Aceasta procedura este cunoscuta pentru directionarea punctelor de presiune care se adreseaza partii corespunzatoare a corpului.

Pe masura ce terapeutul efectueaza tehnici de acupresiune cu mainile sale, corpul se elibereaza si se relaxeaza cu fiecare aplicare a presiunii. Principalul obiectiv al acupresiunii in aceasta terapie este de a recastiga forta grupelor musculare slabite, de a relaxa muschii rigizi si de a calma durerea musculara.

Reflexologia intr-un masaj balinez este utilizata pentru a manipula fiecare parte a corpului prin mainile si picioarele pacientului. Corpul beneficiaza de imbunatatirea circulatiei sangelui si a oxigenului, care se obtine prin deblocarea fiecareia dintre caile lor specifice pentru ca sangele si oxigenul sa curga liber in intregul corp.

Atunci cand aceste doua provizii importante necesare in corp circula liber fara blocaj sau lipsa de alimentare, corpul functioneaza corect si in performantele sale optime. Rezultatul este o minte si un corp sanatos. Reflexologia se concentreaza mai degraba asupra tratamentului, decat sa faca corpul sa se calmeze, aceasta fiind munca aromaterapiei in acest tip de masaj terapeutic.

Desi aceasta terapie are o combinatie excelenta, care poate vindeca si calma organismul, este totusi cel mai bine sa consultati un medic inainte de a incerca aceasta alternativa ingrijire medicala.

Beneficiile masajului balinez pe scurt

  • Amelioreaza durerile musculare: acest tip de masaj ajuta muschii sa se intinda, ceea ce tine departe toata durerea de corp inclusiv in zona articulatiilor.
  • Imbunatateste circulatia sangelui: Un beneficiu major pentru sanatate atins de masajul balinez, este stimularea circulatiei sangelui. Acest lucru se intampla atunci cand terapeutul adera la lovituri de presiune ascendenta.
  • Este un bun energizant energizant: Acest tip de masaj va poate imbunatati si coeficientul de energie prin pastrarea stresului departe de corp. Corpul se relaxeaza si se simte liber sa desfasoare alte activitati.

Acestea sunt pe scurt cateva dintre cele mai importante beneficii ale masajului balinez, de care puteti beneficia la Fivemassage, singurul salon din tara, care accepta plata in criptomonede. Fie ca detineti bitcoin, litecoin sau alte monede virtuale, acestea sunt acceptate pentru plata terapiei prin masaj.

0 Shares
You May Also Like