Despre Maldive si vacantele petrecute aici

Despre Maldive si vacantele petrecute aici

1 Shares
0
0
1

Companiile deseori au oferte excelente de vacante Maldive si ofera excursii complete in acest loc exotic iar noi va recomandam Salon Cinnamon Maldives, asa ca speram ca intr-o zi in curand vom scrie propriile povesti despre calatoria noastra in Maldive. Deocamdata, mentionam primele cinci motive pentru care trebuie sa incepeti sa va planificati propria calatorie acolo. Sunt numeroase lucruri pe care le puteti face in Maldive si tot ce va trebuie este un abonament bun la o firma de turism care sa va ofere un pachet complet aici. Dupa ce ati intrat in posesia unui astfel de pachet nu mai trebuie sa faceti nimic si aveti nevoie doar de hainele si lotiunea de plaja, restul fiind asigurat de oferta all inclusive de care beneficiati la cele mai bune preturi.

Peisaje incredibile

Fiecare dintre numeroasele insule care alcatuiesc Maldive sunt situate in inima Oceanului Indian si ofera cateva privelisti remarcabile. Peisajele frumoase din interiorul insulelor si tarmurile uimitoare de nisip captusite cu palmieri sunt doar cateva dintre amintirile pitoresti pe care le puteti avea din Maldive. Majoritatea calatorilor sustin ca cele mai bune vederi au loc chiar in momentul in care soarele se apune in fiecare noapte peste ocean, in mod ideal in timp ce aveti o bautura rece in mana.

Cazare de lux

In timp ce exista cateva optiuni de cazare in Maldive, majoritatea statiunilor sunt incredibil de luxoase si rafinate. Apartamente mari, terase de oaspeti exclusiviste si facilitati moderne pot fi gasite in cele mai multe dintre statiunile si hoteluri din Maldive. Asteptati sa gasiti facilitati de fitness, spa-uri si mese mari in fiecare statiune din tara.

Dining delicios

Oaspetii din Maldive au trei optiuni de luat masa. Acestia se pot bucura de un tarif international de lux in statiuni, mese locale la preturi accesibile in zonele rurale sau mese in orasele Male si Addu. Majoritatea vizitatorilor raman la mancarurile delicioase servite in statiuni, dar masa din Male este mult mai accesibila si poate fi o modalitate excelenta de a incerca produse locale cum ar fi riha curry si prajituri de peste picante numite kulhi borkibaa.

Scuba Diving

Una dintre cele mai populare distractii din Maldive este scuba diving. Numarul mare de atoluri il face ideal pentru snorkeling si scufundari intre corali si viata marina. In comparatie cu alte destinatii exotice, scufundarea in Maldive este incredibil de sigura. Surful este o alta activitate minunata de a va bucura in timpul vacantei, iar sesiunile de grup sau private sunt disponibile in majoritatea statiunilor. Ati putea fi, de asemenea, interesat de caiac, canotaj sau chiar alpinism.

Maldive, destinatia perfecta de vacanta

Desi aproape fiecare vizitator care ajunge in Maldive va trece prin aeroportul din capitala Male, cele mai multe statiuni si spatii de cazare sunt situate pe insulele din apropiere. Deoarece exista peste 1.000 de insule care alcatuiesc tara, statiunile sunt adesea situate pe insule private, accesibile numai oaspetilor si personalului. Daca sunteti ingrijorat de siguranta sau doriti doar sa aveti o vacanta intima si romantica, Maldive este locul ideal.

1 Shares
You May Also Like