Servicii de livrare a alimentelor, scurt istoric

0 Shares
0
0
0

Cine nu agreeaza serviciile de livrare a mancarii la domiciliu? Noi toti o facem si multi oameni sau familii se bazeaza exclusiv pe serviciile de livrare de produse alimentare gaite. V-ati intrebat vreodata cum acest serviciu a inceput sa existe? Cand si unde a fost facuta prima livrare acasa a alimentelor? Unele cercetari au adus si raspunsul la aceasta intrebare interesanta.

Serviciile moderne de livrare la domiciliu pentru o comanda pizza iasi sunt in mod exclusiv dependente de masini, motociclete sau camioane mari. Cu toate acestea, aceste vehicule nu au fost disponibile atunci cand serviciul de livrare la domiciliu si-a inceput existenta.

Primul serviciu de livrare la domiciliu a inceput in timpul celui de-al doilea razboi mondial in Londra.
Cu toate acestea, partea interesanta este ca acest serviciu de livrare la domiciliu nu a depins numai de biciclete. In anii douazeci, bicicleta era folosita numai pentru livrarea de scrisori sau colete.

Automobilele au fost cu siguranta utilizate in aceasta perioada. Cu toate acestea, in scopuri de livrare bicicletele erau destul de ieftine si la preturi accesibile Orasul a fost intotdeauna sub pericolul unui dezastru sau o parte din oras a fost in ruine.

Datorita acestui fapt, cetateanul salasluia fie in adaposturi cu bombe sau in ascunzatori subterane. Acesta a fost momentul in care ideea de livrare a produselor alimentare a fost inventata de guvernul britanic. Pentru a asigura sanatatea si starea de bine a cetatenilor lor, guvernul a organizat grupuri pentru a pastra hranirea cetatenilor in ciuda tuturor dezordinii si a pericolului.

Grupurile au fost realizate de bucatari, personalul de bucatarie, voluntari si oameni pentru livrare. In timpul bombardamentelor, serviciul de livrare a prins un impuls si dupa razboi, serviciul a continuat pentru veterani si cetateni raniti.

Ideea care s-a initiat in Regatul Unit a ajuns rapid si la americani, in anii cincizeci, facandu-se si aici prima livrare la domiciliu, serviciul axandu-se in special pentru acoperirea necesitatilor de hrana a oamenilor care nu puteau iesi din casa sau care trebuiau sa indeplineasca anumite cerinte dietetice. Treptat, si Australia a adoptat aceasta inventie incredibila, dar in propria lor maniera. Primul serviciu a fost facut de o femeie pe un triciclu si a fost ulterior preluata de Crucea Rosie.

In prezent, aceste servicii sunt disponibile peste tot in lume, avansand pana la punctul in care alimentele calde precum si reci sunt livrate pana la usa. Partea fascinanta despre inventarea livrarilor la domiciliu este faptul ca acestea au fost initiate pentru persoanele care au nevoie de ajutor. Cu toate acestea, astazi majoritatea depindem de livrarea la domiciliu de multe ori.

0 Shares
You May Also Like