Cui foloseste o hala metalica?

0 Shares
0
0
0

O firma serioasa, precum si profesionistii care lucreaza acolo va pot oferi cele mai de calitate lucrari cand vine vorba de hale metalice. Cele care au o structura usoara din tabla de otel zincat se numara printre cele mai cautate. Cele mai ieftine hale metalice de pe piata in plaja au o lungime de 15 m si deschidere fara sprijin, iar inaltime interioara este de 6m si travee eficienta la 5 m.

Aceste hale metalice prezinta marele avantaj ca nu necesita carcase de buloane in fundatii, iar prinderea la sol se face foarte simplu, cu ancore chimice sau mecanice. Sunt si hale metalice care nu necesita utilaje care sa le ridice, deoarece acestea ridica pretul.

Elementele structurale sunt usoare si pot fi manipulate de cativa muncitori, iar montajul se face foarte usor de pe schela. Nu este nici o problema daca montajul se va face si de catre incepatori, deoarece nu este un lucru deloc complicat.

Sunt firme care le ofera clientilor structura de rezistenta a halelor metalice coletata sau montata in elemente structurale, iar fiecare colet va contine cate un element structural ori parte din acesta. In colet va mai fi cuprins si planul de montaj pentru elementul respectiv, iar montajul se va face foarte simplu, doar urmarind planurile de montaj si, cu ajutorul suruburilor, treaba va fi ca si rezolvata.

Structura de rezistenta a halelor metalice vine insotita si de un proiect tehnic care este verificat in prealabil de structurile competente si intruneste prevederile legilor aflate in vigoare. Cand vine vorba de hale metalice, primii interesati de ele sunt fermierii care le folosesc pentru a-si adaposti cerealele. Insa, inainte de achizitionarea unei astfel de hale, clientul trebuie sa stie si care ii sunt nevoile pentru a nu da gres in alegerea facuta.

Hala, multifunctionala

O hala metalica este multifunctionala, insa fiecare fermier o poate folosi pentru ceea ce ii este necesara. Astfel, intr-o hala metalica poate sa isi depoziteze recolta sau sa isi adaposteasca utilajele. Fiecare model de hala are specificul ei care o ajuta sa fie practica si eficienta.

O hala metalica trebuie neaparat sa aiba o structura solida, la fel ca si in cazul unei case. Fara aceasta, o hala metalica nu ar rezista si nu ar mai fi folositoare pentru scopul pentru care a fost proiectata. Constructorul este cel care torna fundatia, de aceea specialistii in domeniu va recomanda sa luati in calcul ca proiectele sa fie legate intre ele.

Asta, daca doriti ca rezultatul sa fie cel dorit. Insa cine se mai apuca de treaba daca rezultatul nu va fi cel dorit? Un lucru foarte important este sa fiti atenti la timpul de executie. Adica, lucrarea sa fie gata pana finalul recoltarii, deoarece nu vreti sa va treziti cu surprize. Ca recolta este gata de cules si nu aveti spatiul de depozitare atat de necesar.

0 Shares