Oferte Spania pentru vreme de poveste

Oferte Spania pentru vreme de poveste

0 Shares
0
0
0

Frigul acestor zile, frig care ma impinge sa imi bag mainile in buzunar de fiecare data cand ies afara din casa, vantul ma determina sa visez la vacante din zone calduroase.

Uneori visez prea mult si actionez prea putin, insa acum de-abia am revenit acasa si dupa ce am scos atat de multe haine de pe mine, m-am hotarat sa ma uit peste oferte Spania.

Cu siguranta am sa gasesc pe cea care imi este necesara si potrivita in acelasi timp. Cred ca cea mai buna vacanta de Craciun este cea facuta la plaja, nu bradul colorat impodobit imi aduce bucuria, ci soarele si modul in care ma simt, cata vreme ma simt libera, dar si fara multe haine pe mine. Bradul de Craciun il port oricum in inima.

Grădinile Juan March Severa ma asteapta si ele cu multe specii caracteristice Insulelor Baleare. In fotografii, vegetatia arata foarte bine, imagine opusa copacilor tristi pe care ii am in fata ferestrei mele in acest moment, copaci pe care in curand nu am sa ii mai vad, ascunsi de seara. Este aproape ora 5 dupa-amiaza si atat de intuneric deja.

Tot in Baleare se afla si statuia marelui erou local, Joan Mas, care a organizat apararea Pollença la cel mai mare atac al piratilor asupra orasului, din secolul XVI. ”Treptele Calvarului” reprezinta practic o strada in panta care, pe circa 350 m lungime, urca prin intermediul a 365 de trepte, pe dealul cunoscut sub numele ”Calvary”.

Locul pare unul in care in orice minut pot sa apara cavalerii templieri atat de dragi mie din romanele pe care obisnuiam sa le citesc in perioada liceului.

Biserica Parohiala, construita in secolul al XIII-lea, a fost incredintata Cavalerilor Templieri, drept rasplata pentru ajutorul dat regelui Jamie I-ul pentru cucerirea insulei.

Spania este una dintre principalele destinatii de vacanta pentru europeni și din ce in ce mai multi turisti romani de asemenea aleg aceasta tara.

Numai gandul ca am sa las in urma frigul lunii de iarna ma face sa am o stare buna si sa ma grabesc sa las in buna ordine restul treburilor cotidiene. Intotdeauna e timp pentru o vacanta minunata, cata vreme, ai nevoie de o pauza! Mergi cu mine?

0 Shares
You May Also Like