Ce se intampla daca nu aveti un geam de protectie pentru iPhone?

Ce se intampla daca nu aveti un geam de protectie pentru iPhone?

0 Shares
0
0
0

Daca vi s-a stricat touchscreen-ul la orice model de iPhone, apelati la reparatii iPhone.

Dar daca aveti un geam de protectie ar putea insemna si o recuperare a costurilor de reparatii in cazul unor accidente,  prin urmare iPhone-ul dumneavoastra nu se mai deterioreaza deloc. Orice posesor al unui iPhone poarta raspunderea de a oferi protectie pentru ecran, deci va trebui achizitionat odata cu smartphone-ul un geam de protectie special.

Insa mai intai, un cumparator se va intreba ce preturi au aceste geamuri de protectie. Va afla ca preturile unui geam de protectie sunt relativ mici si practic orice investitie in acest sens este excelenta. Spre deosebire de costurile unei posibile deteriorari in cazul in care un dispozitiv smartphone iPhone 6s ar avea deterioari in urma unor cazaturi pe suprafete dure, preturile unui geam de protectie sunt extrem de mici.

Pornim de la faptul ca aceste geamuri ar trebui aplicate chiar o data cu achizitionarea unui iPhone, prevenind astfel orice risc al unor accidente neplacute. Daca acest geam nu se aplica la momentul achizitiei, este posibil ca mai tarziu sa apara o situatie care sa afecteze ecranul, si nici atunci nu este foarte tarziu, dar bineinteles ca se va adauga totodata si costul reparatiei, aceasta situatie fiind evident de evitat.

Mentionam ca preturile unui geam de protectie sunt accesibile, in functie de model, pot fi mai mici sau mai mari, dar nu depasesc un buget minim, astfel nu va fi nevoie sa platiti in service in caz de daune la orice model de iPhone.

Daca insa clientul nu ia considerare cumpararea unui geam de protectie, vanzatorul va trebui sa il sfatuiasca sa achizitioneze obligatoriu geamul pentru protejarea smartphone-ului si recomandand cel mai bun tip de sticla pentru modelele de iPhone-uri. Clientul fiind informat, va reusi sa aiba un dispozitiv bine protejat prin geamul de protectie aplicat de specialisti.

In concluzie, achizitionarea unui geam de protectie este o investitie minima din punct de vedere al costurilor, pentru ca astfel nu mai este necesara o interventie prin reparatii iPhone.

Acest geam special trebuie sa ofere siguranta impotriva nedeteriorarii rapide a ecranului prin care smartphone-ul iPhone functioneaza. Indiferent daca aveti acest model de iPhone, care este destul de scump, sau un model mai ieftin, trebuie sa va protejati imediat dispozitivul pentru a nu regreta mai tarziu.

Concluzionand, nu este indicat sa nu aveti geam de protectie pentru orice model de iPhone, fara protectia aceasta minima si necesara, se poate foarte usor deteriora smartphone-ul dumneavoastra, si va trebui sa apelati la reparatia touchscreen-ului sau display-ului, daca s-au spart, ceea ce implica costuri, timp, sau in cazul in care nu se mai pot repara, se va face o inlocuire a acestor piese cu altele originale, ceea ce va duce la costuri ridicate, daca nu mai este garantia valabila, deci lucrurile se complica.

Cat de usor este sa achizitionati un geam de protectie, in momentul in care ati cumparat orice model de iPhone, furnizand astfel garantia utilizarii dispozitivului.

0 Shares
You May Also Like