cum-ducem-un-telefon-la-amanet

Cum ducem un telefon la amanet?

0 Shares
0
0
0

Cu speranta de a face un upgrade la un gadgedm mult mai performat este foarte important sa stiti si cum ar trebui sa va pregatiti tableta, telefonul ori laptopul pentru a le  vinde sau pentru a merge cu ele la amanet.

A merge la amanet telefoane sau a vinde pe internet este acelasi lucru din punct de vedere al pasilor ce trebuie urmati inainte pentru a putea lasa telefonul in conditii de siguranta prin urmare oricum ati alege sa scapati de vechiul telefon este important sa tineti cont de etapele de mai jos. chiar si cand il aruncati pur si simplu trebuie sa respectati aceste detalii.

In timp am invatat ca nu putem vindeca pasiunea pentru gadgeturi. Tot timpul apar noi telefoane, laptopuri si tablete noi si chiar daca politica este de a le schimba in fiecare an sau din doi in doi ani, punctul de pornire este sa vindeti vechiul aparat.

In general nu obtineti multi bani cu ele insa este mult mai bine sa le amanetati si sa le vindeti decat sa le lasati sa stranga praful din casa sau sa le aruncati efectiv la gunoi, caz in care nu veti mai primi nimic. Nu conteaza daca aceste dispozitive sunt ca noi si arata impecabil, sau nu, este important sa primiti ceva in schimbul lor.

Chiar si atunci cand va decideti sa aruncati, va trebui sa tineti cont de unele etape, in special cand este vorba de telefoane si de laptopuri care au gazduit multe dintre datele voastre personale, indiferent ca vorbim aici despre filme din vacante sau poze ori despre documente si parole. Trebuie sa va faceti in primul rand copii de siguranta pentru toate informatiile si apoi sa stergeti toate informatiile.

Este recomandat sa aveti grija si in cazul in care utilizati aplicatii cu regim special, care pot sa functioneze numai pe anumite dispozitive pe care nu le veti mai avea curand. In acest articol va explicam pasii ce trebuie urmati pentru a putea sa va pregatiti telefonul si tableta pentru o vanzare buna care sa nu va puna in niciun fel in pericol.

Inainte de a preda telefonul fie in urma unei vanzari fie la casa de amanet, este important sa faceti un backup. Poate ca pare evident sau baal insa e incredibil cat poate fi de usor sa uitati ca nu veti mai avea dispozitivul. Le vom lua pe rand. Pentru dispozitivele Apple, indiferent de care ar fi ele, o foarte mare parte din informatii vor fi stocate iCloud.

Nu se aplica acelasi principiu si pentru toate pozele. Choar daca exista si ideea de fluxuri foto, pe cloud sunteti limitati la doar 5GB in cazul in care nu sunteti dispusi sa platiti pentru mai mult, deci corect ar fi sa presupuneti ca tot ce a nu a incaput in aceasta memorie se afla undeva in telefon.

E usor sa depasiti aceasta valoare si prin urmare trebuie sa aveti grija si sa stergeti ceea ce se afla in telefon. In plus nu veti vrea sa vindeti si toate contactele din agenda impreuna cu toate adresele de mail si eventual cu parolele la toate conturile deci toate acestea trebuie eliminate.

0 Shares
You May Also Like