http://www.ordis.ro

Motive pentru automatizarea portilor batante

0 Shares
0
0
0

Portile batante sunt deja atat de comune incat atunci cand treci printr-un sat din romania vei vedea aproape la fiecare gospodarie cate o astfel de poarta. Dar multe porti sunt atat de vechi incat deja le prinde rugina, iar design-ul lor este deja depasit.

Pentru multi este timpul sa isi schimbe poarta batanta, dar la schimbarea acesteia, ar fi pacat sa nu isi instaleze si un kit de automatizare pentru porti batante. Acestea le vor permite sa deschida poarta de la distanta, chiar si din masina, atunci cand vor sa intre in curte sau sa iasa.

Daca ai si tu o poarta batanta, ai destule motive sa o automatizezi. Iata cateva dintre aceste motive:

Confort

Ce poarta arata mai elegant si mai modern decat poarta automatizata? Este elegant sa deschizi sau sa inchizi poarta din masina atunci cand vrei sa iesi din curte sau sa intri in curte. Poti sa actionezi poarta chiar si din interiorul casei, fara probleme.

Actionare fara efort

Daca o poarta batanta obisnuita este cu atat mai greu de deschis cu cat greutatea ei este mai mare, o poarta batanta automata se va deschide singura, tot efortul pe care trebuie sa il depui este sa apesi butonul telecomenzii.

Nivel de siguranta sporit

Nu doar ca te vei simti mai in siguranta cu o poarta batanta automata, dar chiar vei beneficia de protectie sporita impotriva spargerilor si a hotilor. Daca ai copii si animale de companie, atunci siguranta este si mai importanta pentru tine. O poarta automatizata iti va tine copiii si animalele in siguranta.

Eleganta si stil

Automatizarea de porti batante nu este doar o masura de siguranta, ci si una cu rol estetic. Cand folosesti telecomanda din masina ca sa deschizi sau sa inchizi poarta, ai o eleganta aparte. Automatizarea va creste efectiv valoarea proprietatii tale, prin imbunatatirea imaginii acesteia.

Timp castigat

Traim in epoca vitezei si avem timp tot mai putin. Automatizarea portilor batante iti permite sa economisesti timp, pentru ca actionarea portii devine rapida si facila.

Dupa cum vezi, exista destule avantaje pentru instalarea automatizarilor pentru porti, asa ca merita sa ai si tu o poarta automatizata! Intra pe site la Ordis si vezi ce kit-uri de automatizare sunt disponibile.

0 Shares
You May Also Like