De ce sa imi cumpar un HTC Desire 816?

0 Shares
0
0
0

HTC Desire 816 nu poate fi incadrat nici in seria telefoanelor destul de scumpe, dar nici in seria celor care isi gasesc un loc usor in buzunarul oricui. Reprezinta unul dintre telefoanelor care cuprinde aproximativ toata tehnologia HTC.

Un minus il constituie lipsa carcasei de aluminiu, dar cea de plastic poate fi usor protejata de anumite huse HTC. Dupa ce HTC a reprezentat compania de pionierat in lumea sistemului Android, a pierdut foarte mult din punct de vedere tehnologic incepand cu anul 2010. Ulterior, reprezntantii au analizat curtea Samsung si au notat anumite idei. Asadar, ar putea sa fi aparut un tip de phablet “de buget”.

Nu toate modelele de telefoane sunt construite dupa acelasi tipar si nu pentru toate tipurile de buzunare, atat fizic cat si financiar. Modelul HTC Desire 816 surprinde cumparatorul intr-un mod extrem de placut, in primul rand pentru ecran si suprafata de lucru.

Chiar daca la densitatea de pixeli prezentata, cursa in care s-au inscris marii producatori a fost castigata de LG cu G3, ramane destul de in urma si nu ai sa observi prea usor pixelii.
Se poate observa cu usurinta ca acesta este un ecran la care iti pasa destul de mult modul in care sunt dispuse culorile, cat de mult poate merge luminozitatea display-ului, sau cat de usor este sa parcurgi o diagonala cu degetul.

Chiar daca suna destul de usor acest ultim pas, trebuie sa va informam ca nu este chiar asa.
Dupa modele cu o constructie si un design deosebite, adica HTC One, dar si HTC One M8, e destul de greu sa accepti din partea unei frime taiwaneze ceva mai slab calitativ. Asadar, trebuie sa stiti ca Desire 816 este mult mai jos fata de predecesorii sai, iar acest lucru se datoreaza, pe de o parte si pretului. Este un prototip Note pentru care marile companii nu doresc sa investeasca sume considerabile de bani.

Multa lume se intreaba cat de usor poate fi folosit acest model? Prezinta un ecran de 5,5 inch, insa pare destul de mare pentru un corp atat de mic. Modelul este simplu, la obiect si mare. Un alt inconvenient pe care il prezinta modelul este marimea.

Acesta va fi mare in buzunar, dar si in mana, fiind destul de greu de folosit doar cu o singura mana. De asemenea, prezint o oarcare aderenta, dar totusi trebuie sa aveti mare grija deoarece poate scapa foarte usor.

HTC Desire 816 reprezinta unul dintre dispozitivele care merita achizitonate doar in cazul in care ii acceptati lipsurile. Ar fi bine sa cunoasteti faptul ca functioneaza cu nano SIM. In cazul in care va decideti sa cumparati un astfel de prototip, cel mai bine ar fi sa faceti rost de o cartela compatibila. Trebuie sa stiti ca daca modelul este phablet nu prea exista optimizari.

Modelul a preluat cele mai bune elemente de pe modele One si a redus cateva dotari. Totusi, daca va ganditi sa cumparati un astfel de prototip, cel mai indicat ar fi ca mai intai sa achizitionati accesoriile acestuia.

0 Shares
You May Also Like