HTC One are un design extraordinar

0 Shares
0
0
0

HTC One are un design extraordinarSamsung si Apple paziti-va! HTC One combina un design extraordinar, ecranul “cel mai cel” si o putere exploziva pentru a oferi unul dintre cele mai bune smartphone-uri create vreodata. HTC One prezinta un display de 4.7 inci, full HD, cu 468 ppi (pixeli per inci) cam atat cat ii trebuie ochiului ca sa distinga.

La toate acestea se adauga o combinatie de procesor si memorie RAM greu de batut, o capacitate de stocare de 32 GB, Bluetooth, Wi-Fi, conectivitate 3G/4G toate completate de o versiune complet reimaginata a HTC Sense. Cum sa nu-ti placa?

Design-ul telefonului HTC One este ceva ce trebuie pur si simplu sa experimentezi. Daca cei care tin in mana un Samsung Galaxy S4 vor spune: “O, e un pic cam plasticat, nu? Dar e foarte usor, nu-i asa?”, iar cei care au de-a face cu iPhone 5S vor spune unuia sau altuia: “O, e foarte usor! Nu ma asteptam sa fie atat de usor!”, cei care incearca noul HTC One vor spune doar atat: “O, e foarte elegant. Foarte, foarte elegant.” Si stiti de ce? E simplu.

Pentru ca HTC One este unul dintre cele mai bine concepute telefoane de pe planeta. Pentru ca inventarea unui nou proces de constructie care sa fie bazat pe aluminiu pentru realizarea carcasei nu i-ar fi satisfacut, membrii firmei taiwaneze au extins display-ul pana in marginile carcasei mai mult decat inainte, ceea ce face ca display-ul de 4.7 inci, full HD, sa fie posibil fara acele margini prezente la restul smartphone-urilor.

HTC One este chiar mai subtire decat predecesorul sau, HTC One X (cu totii stim ca strategia de a acorda nume noilor branduri lasa mult de dorit), reusind sa se strecoare cu usurinta si foarte placut in buzunar.

In privinta greutatii trebuie sa spunem ca HTC One cantareste mai mult decat concurenta, insa, in afara greutatii, combinatia telefonului cu carcasa metalica aluneca usor spre un concept premium.

In ceea ce priveste bateria, HTC One vine cu o baterie de 2300 mAh, mult imbunatatita fata de modelul anterior. In privinta durabilitatii acesteia, discutia trebuie pornita de la modul in care este folosit telefonul. De exemplu, dupa o incarcare completa lasam telefonul sa functioneze o intreaga noapte.

Dupa 8 ore vom observa ca doar 1% din baterie s-a consumat, cu toate ca email-urile si notificarile de pe Facebook nu au incetat sa apara, ceea ce este un lucru destul de impresionant. Putem lua si scenarul opus, in care jucam jocuri, ascultam muzica, intram pe internet, mai bine de o ora. Vom observa ca doar 10% din baterie s-a consumat, in situatia in care versiunea anterioara ar fi epuizat pur si simplu bateria.

Din punctul de vedere al conectivitatii, HTC One vine cu o oferta uriasa. GPS-ul este imbinat cu GLONASS (sistemul rusesc) pentru a oferi o cartare extrem de precisa, iar Wi-Fi-ul este prezent pana la 802.11n. Bluetooth-ul este oferit la standardul de putere mica 4.0, cu codec-urile apt-X integrate pentru imbunatatirea claritatii muzicii prin Bluetooth.

Mai multe detalii despre HTC One si concurentii sai puteti gasi daca accesati http://www.dwyn.ro/comunicatii-telefoane_gsm-12-0-0.html .


Alte stiri actuale :

1. Sailfish OS, o nouă alternativă disponibilă posesorilor de telefoane cu Android
2. Telefoanele Nexus, vulnerabile la atacuri Denial of Service prin intermediul mesajelor SMS
3. HTC a anunţat trei telefoane noi din familia Desire: 700, 501 şi 601 Dual SIM
4. Oppo N1 – un smartphone impunător din China, lansat internaţional
5. Nokia pregăteşte primul telefon Windows Phone cu Dual SIM

0 Shares
You May Also Like