Care vor fi caracteristicile noului telefon iPhone 7?

0 Shares
0
0
0

Care vor fi caracteristicile noului telefon iPhone 7?In luna septembrie a anului 2013, iubitorii de gadgeturi au putut cumpara mult asteptatul iPhone 5s, care era o inovatie pe piata de telefoane mobile de la acea vreme.

Chiar daca astazi sunt necesare mici reparatii iPhone 5s, utilizatorii acestor telefoane inca le mai utilizeaza cu placere si sunt multumiti de functiile pe care le ofera.

La data de 9 septembrie 2014 Apple a lansat doua telefoane noi, respectiv iPhone 6 si iPhone 6 Plus, iar utilizatorii se asteapta ca in toamna anului 2015 Apple sa le vina in intampinare cu o varianta imbunatatita la ceea ce se gasim astazi pe piata. Astfel, unii dintre analisti au botezat noul telefon Apple iPhone 6S, in timp ce altii se asteapta ca acesta fie lansat sub denumirea de iPhone 7.

Potrivit Wall Street Journal, care a discutat cu firmele care produc componente pentru telefoanele mobile Apple, noul iPhone va fi disponibil in doua versiuni, respectiv una cu ecran de 4,7 inchi si alta cu un display de 5,5 inchi, exact asa cum sunt concepute telefoanele iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

Este posibil ca noul iPhone sa se remarce printr-o carcasa roz, culoare intalnita si la modelul iPhone 5C, care insa nu a fost primit cu bratele deschise de catre utilizatori.

Francezii sunt, de asemenea, curiosi sa afle mai multe despre succesorul lui iPhone 6 Plus, iar presa franceza a aflat ca noul smartphone va avea o carcasa mai rezistenta, care sa nu se indoaie. Analistul Ming-Chi Kuo de la KGI Securities este de parere ca modificarile aduse la nivel hardware vor fi considerabile, incat Apple va numi noul telefon iPhone 7 si nu iPhone 6S.

Astfel, este posibil ca in aceasta toamna sa putem utiliza un iPhone cu un design asemanator modelelor predecesoare, dar cu imbunatatiri ale procesorului si ale altor componente importante.

Potrivit Bloomerg, Apple a incheiat un parteneriat cu Samsung, pentru a dezvolta un nou procesor pentru noul iPhone, care va fi mult mai performant. Exista zvonuri care spun ca Apple va utiliza tehnologia Force Touch pentru noul telefon, tehnologie folosita deja la MacBook-ul de 12 inchi, cat si la ceasul inteligent Apple Watch.

Asa cum este asteptat, noului telefon nu ii va lipsi sistemul de operare iOS 9, mai ales ca Apple a prezentat deja cateva dintre functiile pe care acesta le va avea. Este posibil, potrivit analistului Ming-Chi Kuo, ca senzorul de amprenta Touch ID sa functioneze mai bine la viitorul iPhone.

Daca este adevarat, utilizatorii vor fi multumiti, deoarece acestia s-au plans de faptul ca senzorul de amprenta poate fi spart cu usurinta si da eroare de mai multe ori la dispozitivele actuale.

Pana la lansarea noului telefon, putem doar sa ne bucuram de dispozitivele Apple pe care le utilizam in prezent. Chiar daca aveti nevoie de reparatii iPhone 5C, nu trebuie sa va ingrijorati.

Este suficient sa accesati website-ul www.servicegsm.ro pentru a fi la curent cu preturile unor reparatii, atat pentru dispozitivele mobile Apple, cat si pentru alte telefoane mobile. Cu sigurantra Apple ne suprinde si de aceasta data cu un telefon mobil performant, pe care sa il utilizam cu placere.

0 Shares
You May Also Like