Ce-am vrea sa vedem de la iPhone 7?

0 Shares
0
0
0

Ce-am vrea sa vedem de la iPhone 7?Cu totii stim cat de important este display-ul iPhone pentru dispozitivul nostru Apple.

In cazul in care intampinati probleme cu acesta, puteti intra pe www.magazingsm.ro pentru a vedea o gama completa de display-uri iPhone.

In cele ce urmeaza vom vorbi despre cateva dintre cele mai importante caracteristici pe care majoritatea utilizatorilor doresc sa le vada (de) la viitoarele iPhone 6S si iPhone 7.

1. Un ecran mai mic

Aceasta afirmatie pare ciudata intrucat majoritatea utilizatorilor spun ca Apple ar trebui sa faca telefoane mai mari, iar noi spunem ca telefoanele celor de la Apple sunt prea mari. Insa, iata care este rationamentul nostru. Pentru destul de multi utilizatori, iPhone 5S este telefonul cu dimensiunea optima, destul de mare pentru aplicatii, insa nu atat de mare incat sa fie nevoie de un prieten pentru a-l cara.

Daca aveti tendinta de a folosi telefonul doar ca telefon, ecranele mari pot fi contra-productive, in special daca aveti mainile mici sau pur si simplu nu doriti sa tineti la ureche un dispozitiv enorm. Suntem de parere ca un iPhone 6S sau un iPhone 7 cu un ecran similar ca dimensiune cu cel de pe iPhone 5S ar fi dispozitive castigatoare, nu in concurenta cu modelele mari, ci alaturi de ele. Veste buna este ca zvonurile spun ca asta este exact ceea ce vom primi de la viitoarele iPhone-uri.

2. Incarcare wireless

Incarcarea fara fir ramane una dintre tehnologiile cele mai frustrante din jur, deoarece, desi este disponibila, functioneaza si pare din viitor, nu este atat de larg acceptata asa cum ne-am dori. Din acest punct de vedere este asemanatoare cu metoda de plata NFC Google Wallet. Un iPhone 6S sau un iPhone 7 cu incarcare wireless ar fi grozave, mai ales daca acelasi tip de incarcator ar functiona si pentru Apple Watch.

3. Fara modele de 16 GB

Adoptarea iOS 8 a stagnat si credem ca acest lucru se datoreaza faptului ca cei care detin iPhone-uri de 16 GB nu au suficient spatiu liber pentru actualizarea de 5.7 GB si nu vor sa foloseasca iTunes tocmai pentru ca este vorba de iTunes.

Atunci cand actualizarile de software sunt prea mari pentru produsele entry level, e clar ca acestea nu vin cu foarte mult spatiu de stocare. Cum ar fi ca iPhone 6S sa aiba 32 GB si iPhone 7, 64 GB? Nu putem stoca totul pe iCloud, chiar si atunci cand acesta functioneaza corect.

4. Aceeasi camera pe care o are iPhone 6 Plus

Camera de pe iPhone 6 Plus face fotografii mai bune decat cea de pe iPhone 6 deoarece este stabilizata. O astfel de camera necesita o crestere a grosimii telefonului cu 0.2 mm si le putem promite celor de la Apple ca numarul de persoane care nu ar cumpara un iPhone 6S sau un iPhone 7 deoarece are 7.1 mm si nu 6.9 mm este la fel de nesemnificativ ca si aceasta diferenta de 0.2 mm.

Pentru mai multe detalii cu privire la achizitionarea de display-uri iPhone accesati www.magazingsm.ro.

0 Shares
You May Also Like