Un ghid rapid asupra imobiliarelor comerciale

0 Shares
0
0
0

Un ghid rapid asupra imobiliarelor comerciale Cand ai de aface cu proprietati comerciale , va trebui sa tii cont de faptul ca acest lucru nu este la fel ca cumpararea de proprietati imobiliare rezidentiale pentru uz propriu .

Exista cateva lucruri in in plus la care trebuie sa fii atent, iar valoarea pe piata se poate schimba cat ai clipi din ochi . Citeste sfaturile de mai jos pentru a vedea la ce sa fii atent pentru si ce sa incerci .

Foloseste-te de comentarii si evaluari on-line atunci cand comparati agentii imobiliari . O mulțime de oameni vor revizui un agent pe diferite site-uri . Oamenii vor discuta , de asemenea, orice probleme care le-au avut cu agentul imobiliar . Pot fi o mulțime de informații utile care pot fi gasite online, prin comentarii . Asigura-te ca le verifici.

Daca vrei sa inchiriezi o casa sau sa iei o masina in rate, asigura-te ca stii despre aranjamentele de combatere a daunatorilor . In unele zone , in special in zonele cu populatii cunoscute de daunatori , aceasta este o preocupare foarte importanta .

Trebuie sa stii ca imobiliare comerciale functioneaza diferit fata de tranzactiile imobiliare regulate . Ar trebui sa te familiarizezi cu terminologia si poate sa angajezi un profesionist , daca ai nevoie. Asigura-te ca stii in ce intri, inainte de a te decide sa investesti in imobiliare comerciale .

Asigura-te ca te poti referi la alti investitori cu mai multa experienta decat tine . Daca aceasta este prima ta investitie, exista o multime de legi si de cheltuieli pe care nu le stii. Imprietenestete cu un investitor cu experienta sau angajeaza unul pentru expertiza lor , si sa va ajute cu tranzacția .

Stii deja ca esti un cumparator motivat ; acum trebuie doar sa gasesti un cumparator motivat, care este gata si dispus sa enumere si sa-si vanda proprietatea pentru pretul care este sub valoarea de piata . Cauta proprietarii de proprietati comerciale care au o nevoie stringenta sa vanda si sunt , prin urmare, mai deschisi la negocieri .

Fa-ti carti de vizita. Impartele la toate persoanele pe care le intalnesti . Nu stii niciodata cand cineva iti va da un sfat, o informative cu privire la o casa de vanzare , sau chiar sa te roage sa-i reprezinti in calitate de investitor. Cartile de vizită sunt un mod simplu de a va face numele cunoscut in lumea imobiliara.

Nu te limita doar la cladiri de apartamente . Exista mai multe tipuri diferite de proprietati de investiții, cum ar fi parcurile de origine mobil si cladiri de birouri. In functie de zona in care vreti sa cumparati si clienții pe care doriti sa-i satisfaceti , una dintre aceste optiuni ar putea servi mai bine obiectivelor tale pe termen lung . Ia in considerare toate optiunile inainte de a face orice cumparare .

Cand ai afaceri in imobiliare comerciale, trebuie sa te asiguri ca activele tale sunt acoperite . Nu vrei sa fii dat in judecata si sa fii in imposibilitatea de a te apara . Asigura-te ca asigurarea este la zi , si adecvata pentru oricare din nevoile tale .

Utilitatile sunt o parte importanta a cheltuielilor unei companii . Intreaba-l pe proprietar daca acestea sunt evaluate in mod individual sau repartizate pe metri patrati . Pentru a fi sigur ca stii in ce te bagi , cere un esantion de facturi de utilitati chiriasului precedent . Evita surprizele costisitoare prin a pune intrebarile potrivite inainte de a semna contractul de inchiriere .

Exista diferente intre brokeri in domeniul imobiliar comercial . De exemplu , unii brokeri reprezinta proprietari , precum si chiriasi , in timp ce altii lucreaza numai cu chiriasi . Un broker care se ocupa doar de chiriasi poate servi nevoile tale mai bine decat un broker cu servicii complete .

Asigura-te ca cercetezi cartierul de orice proprietate esti interesat: Vorbeste cu vecinii , du-te la casele deschise si verifica disponibilitatile . Acest lucru iti va oferi un simt pentru tipul de suprafata pe care il cauti . Vrei sa fii sigur ca te simti bine in cartier .

Cand incerci sa gasesti cele mai bune oferte pentru a gazdui afacerea ta , nu o lua pe scurtaturi . Asigura-te ca locul a fost inspectat si totul este conform codului . In caz contrar , s-ar putea sfarsi prin a cheltui fonduri cruciale , care sunt importante pentru succesul tau , in probleme care nu ar fi trebuit sa ai niciodata de aface .

Daca nu se fac destui bani cu investitia , iai considerare cresterea chiriei . Ar trebui sa justifici aceasta crestere prin a explica proprietarului tau de ce nu iti poti permite sa gestionezi proprietatea cu chiria care se plateste in prezent . Da-le suficient de stire, astfel incat acestia sa poata cauta altceva in cazul in care noua chirie este prea mult pentru ei .

Fa un imprumut non- recurs in cazul in care ati intrat in imobiliare cu un parteneriat . Acest lucru inseamna ca un partener poate fi eliberat de obligatiile sale in cazul in care parteneriatul se termina . Si daca proprietatea se dovedeste a fi o investitie proasta , nu vei fi legat de imprumutul individual .

Gandeste-te mare atunci cand te gandesti la investitii imobiliare comerciale. Veti vedea ca intretinerea si operațiunile pentru o proprietate de douazeci de unitati ar putea fi de fapt comparabile cu cele solicitate de o proprietate de cinci unitati . Indiferent de dimensiunea cladirii , veti avea nevoie de finantare comerciala. Cu toate acestea , vei fi capabil sa obtii o afacere pe unitate mult mai buna pe o cladire mare .

Trebuie sa ne amintim ca investitia depinde de considerentele de chirie atunci cand negociezi pentru un contract de leasing . Trebuie sa ai o cantitate exacta de inchiriere in minte inainte de a discuta de proprietate cu un potential chirias . In acest fel , vei putea sa-ti atingi obiectivele de referinta pe care le-ai stabilit pentru tine bazate pe performanța investitiei .

Daca te pregatesti sa investesti in domeniul imobiliar comercial , nu -ti fie frica sa cumperi un pic mai mult decat ai fost intenționat . De exemplu , daca ai in vedere achizitionarea unei unitati de apartamente , poti economisi bani daca cumperi 10 unitati in loc de cinci . Nu exista practic nici o diferenta in cantitatea de timp si de energie de care este nevoie pentru a gestiona aceasta proprietate suplimentara .

Nu ar trebui sa incercati sa faceti acest lucru pe cont propriu, si iti va fi de ajutor daca vei lua legatura cu un broker autorizat in imobiliare comerciale . Cu ajutorul lui vei putea negocia o afacere mare, care va pune un zambet pe fata ta.

0 Shares
You May Also Like