Tu ce husa preferi pentru smartphone?

Tu ce husa preferi pentru smartphone?

0 Shares
0
0
0

In perioada in care cele mai cautate dispozitive de pe piata sunt telefoanele mobile inteligente, nici nu mai este de mirare de ce fiecare utilizator cauta sa isi gaseasca doar modele foarte performante si care sa functioneze foarte mult timp la capacitate maxima.

Ei bine, pentru a avea un astfel de telefon, nici nu cred ca mai este nevoie sa precizez faptul ca va trebui sa iti cauti doar modele ale renumitelor firme de pe piata, cum ar fi Apple sau Samsung, insa in acest caz va fi nevoie sa cheltuiesti destul de multi bani pentru a alege un model performant.

Daca totusi iti doresti un dispozitiv de firma, insa nu esti dispus sa cheltuiesti foarte multi bani pentru a-l cumpara, atunci poti sa te reorientezi, si sa iti cauti un model LG, un model Sony sau de ce nu, un model HTC, pentru ca si acesti producatori sunt renumiti peste tot in lume datorita faptului ca scot pe piata doar telefoane bune.

Cea mai de evitat varianta insa este aceea de a cauta telefoane ale firmelor noi de pe piata. Sunt destul de multi utilizatori care isi indreapta atentia spre aceste firme, si asta in mod special datorita faptului ca ele comercializeaza dispozitive ieftine, insa calitatea lor este indoielnica. Ei bine, ar trebui sa te feresti de acest tip de producatori.

Cu siguranta in functie de preferinte dar si in functie de bugetul de care dispui, iti vei alege un smartphone care consideri ca iti poate indeplini cu succes toate cerintele. Tot ce este insa important este sa iti protejezi dispozitivul, iar astfel ii vei prelungi durata de viata.

Pentru a proteja telefonul, ar trebui sa iti alegi un geam de protectie pentru ecran, iar avand un astfel de accesoriu, chiar daca iti vei scapa pe jos telefonul, display-ul si touchscreen-ul nu vor avea de suferit, insa daca dispozitivul este scapat pe jos si nu este protejat, atunci sansele ca display-ul sa se sparga sunt foarte mari.

Husa este deasemenea un alt accesoriu extrem de important pentru un smartphone pentru ca va proteja foarte bine telefonul. Poti sa gasesti absolut orice tip de husa cauti, de la huse LG, si pana la huse pentru telefoanele ale caror producatori ne sunt total necunoscuti.

Ai posibilitatea sa iti alegi huse anume create pentru fiecare marca si model in parte, iar astfel poti sa iti indrepti atentia spre huse Flip, spre huse de tip carcasa sau huse care se aseamana cu un saculet.

Nici ideea de a alege o husa universala nu este deloc una rea, pentru ca in primul rand iti protejeaza tot telefonul, si in al doilea rand este si destul de ieftina, in comparatie cu husele amintite anterior.

Avand o husa, cu siguranta telefonul nu va prezenta multe urme de uzura, nici dupa cateva luni, astfel ca si daca iti vei dori sa il vinzi pe urma, acesta va arata impecabil din punct de vedere estetic.

Ei bine, referitor la materialele din care se confectioneaza aceste accesorii, trebuie mentionat faptul ca siliconul este unul dintre cele mai utilizate accesorii, insa si cauciucul este un material utilizat pentru a se confectiona huse. Chiar si materialele plastice sunt folosite in acest scop.

Pielea este deasemenea foarte utilizata, iar cei mai pretentiosi isi vor alege de fiecare data huse din piele pentru telefoanele lor.

0 Shares
You May Also Like