Review Moto G7 Play

Review Moto G7 Play

0 Shares
0
0
0

Atunci cand aveti nevoie de un telefon mobil, dar nu va permite bugetul sa cumparati unul foarte scump, o solutie ideala poate fi reprezentata de un dispozitiv Moto G7 Play. Moto G7 Play are cateva elemente in comun, cu Moto G7, dar este mai identificabil ca telefon cu buget.

Veti gasi acelasi modul de camera rotunda cu semnatura proeminenta pe spate cu sigla clasica M de mai jos, marcand senzorul de amprenta. Liniile concentrice sunt practice, nu doar adaugand aderenta, ci si reduc marcile de frotiu, care sunt obisnuite pe plasticul lucios al G7 Power sau pe sticla G7.

Pe marginea stanga exista tava SIM si slotul pentru card MicroSD. In partea de sus veti gasi portul pentru casti. In dreapta se afla butonul de alimentare cu textura, cu balansoarea de volum de mai sus.

Marginea de jos gazduieste portul de incarcare USB-C, care este un standard binevenit, ceea ce inseamna ca nu veti mai avea niciodata cablul in mod gresit. Daca aveti si un laptop care se incarca prin USB-C, puteti utiliza acelasi cablu.

Exista un ecran LCD de 5,7 inchi pe partea frontala, cu o crestatura mare in partea de sus, cu o casca flancata de lentila si blitul camerei. In partea de jos se afla o luneta mare care poarta marca Motorola.

De asemenea, exista fete destul de groase in jurul partilor laterale ale ecranului. Desi ecranul are o rezolutie oarecum dezamagitoare de 1.512 x 720 pixeli, nu exista multe telefoane cu o rezolutie mai mare la acest pret.

Cel mai bun in performanta clasei

Cel mai bun lucru despre Moto G7 Play este ca are exact acelasi procesor ca si Moto G7, care costa inca 100 USD. Aceasta inseamna ca performanta este in mare parte comparabila. Cipul Qualcomm Snapdragon 632 este mult mai capabil decat majoritatea procesoarelor Mediatek care pot fi gasite pe dispozitive la acest pret.

Motorola a economisit la capitolul RAM, astfel ca G7 are 4 GB, G7 Power are 3 GB, iar G7 Play face cu 2GB, iar dvs. veti simti diferemta daca veti folosi consecutiv aceste telefoane. G7 Play necesita mai mult timp pentru a deschide jocuri, a face fotografii si a comuta intre aplicatii.

Dar pentru oricine face upgrade de pe un dispozitiv mai vechi, aceasta nu va fi o problema. Din fericire, exista o un spatiu decent de stocare de 32 GB pentru a fi exact, si exista un slot pentru card MicroSD daca aveti nevoie de mai mult spatiu de memorie. In cea mai mare parte, Moto G7 Play functioneaza fara probleme.

Software-ul suplimentar versus viteza de actualizare

Moto G7 Play ruleaza Android 9.0 Pie cu cateva completari minore. Veti gasi aici o aplicatie Moto care ofera o multime de comenzi rapide pentru gesturi, cum ar fi sa taiati de doua ori pentru a porni lanterna.

Exista, de asemenea, optiuni de afisare care va permit sa interactionati cu notificarile de pe ecranul de blocare sau sa pastrati ecranul in timp ce il priviti. Functia hands-free Moto Voice este rezervata celor mai scumpe Moto G7.

Camera foto

Telefoanele bugetare s-au compromis in mod traditional in departamentul de camere, dar exista imbunatatiri constante in ultimii doi ani, deoarece standardul fotografiei smartphone a crescut pana la noi culmi. Moto G7 Play vine echipat cu o camera de 13 megapixeli cu diafragma f / 2.0, si este capabil sa surprinda fotografii bune in conditii ideale de iluminare.

Nivelul de detaliu este destul de bun, iar culorile sunt vii, insa camera foto intampina probleme in a face fata conditiilor contrastante de lumina, adesea aruncand in aer sau supraexpunand zonele mai usoare. Cu toate acestea insa, Moto G7 Play are o camera solida comparativ cu alte telefoane la acest pret.

Exista, de asemenea, o camera frontala de 8 megapixeli fata pentru selfie-uri, iar amatorii de selfie-uri vor fi multumiti de calitatea pozelor obtinute cu un astfel de telefon.

Durata de viata a bateriei este impresionanta

Cu aceeasi baterie de 3.000mAh ca si Moto G7, dar cu un ecran mai mic la putere, dispozitivul va avea o durata mare de viata a batieriei. Dispozitivul poate sa dureze 9 ore si 21 de minute intr-un test de streaming video al bateriei.

Nu exista suport pentru incarcarea wireless, iar incarcarea prin cablu este destul de lenta, maxima la 10W, ceea ce inseamna ca Moto G7 Play necesita aproximativ doua ore pentru a se incarca complet de la gol.

Din randurile de mai sus, se poate vedea ca discutam despre un telefon low cost, insa pentru gama din care face parte, Moto G7 Play poate reprezenta una dintre cele mai eficiente solutii. Cu siguranta telefonul va dovedi ca poate face fata cu succes cerintelor decente venite din partea utilizatorilor.

0 Shares
You May Also Like