Cele mai inspirate cadouri pentru sotie

Cele mai inspirate cadouri pentru sotie

0 Shares
0
0
0

Un barbat care isi iubeste sotia, cu siguranta nu rateaza nici o ocazie de a cumpara un cadou pentru sotie. Exista o multime de posibilitati pentru barbatii care intentioneaza sa cumpere cadouri pentru sotiile lor, iar in cele ce urmeaza vom prezenta cateva dintre acestea.

Pana vintage de scris

O pana de scris vintage reprezinta o idee surprinzatoare si fermecatoare de cadou pe care o puteti oferi sotiei. Pana naturala si prezentarea impecabila, transforma acest set intr-un cadou cu adevarat original. Puteti sa folositi o pana vintage de scris, si daca mai aveti juramintele de la nunta, astfel incat sa rescrieti juramintele cu pana de scris, si sa creati un tablou care contine juramintele de nunta caligrafiate.

Nu iti vei uita niciodata juramintele facute in ziua celui mai important eveniment din viata voastra, pentru ca veti avea opera de arta expusa pe perete. Cu siguranta sotia dvs. se va bucura si va aprecia un astfel de cadou.

Un ceas frumos

Un ceas frumos este pur si simplu atemporal. Sigur, ceasurile sunt idei inspirate de cadou pentru sotie, iar de fiecare data cand va purta ceasul pe mana si se va uita la ora, se va gandi la dvs. Ceasul calatorului de exemplu poate reprezenta o alegere ideala, mai ales in cazul in care locul de munca al sotiei presupune deplasari frecvente. Avionul de pe acul secundelor acestui ceas, face inconjurul lumii, ceea ce cu siguranta face ca accesoriul sa fie unul ideal.

Un astfel de ceas are cadranul din metal retro-vintage, in timp ce cureaua este moale si confortabila. Aceasta este confectionata din piele ecologica de cea mai buna calitate.

Lumini de machiaj

Cu siguranta, o alta alegere inspirata de cadou pentru sotie, poate fi reprezentata de instalatia de lumini Hollywood care se potriveste perfect la oglinda pe care sotia dvs. o foloseste pentru a se machia. Folosind o astfel de instalatie de lumini, va reusi sa obtina machiajul perfect, astfel incat de fiecare data cand va iesi din casa, va arata fabulos. Un astfel de set de lumini cuprinde 3 moduri de iluminare si anume alb rece, alb neutru si alb cald.

Un cub rotativ pentru fotografii, poate de-asemenea sa reprezinte o idee geniala de cadou pentru sotie. Pe fiecare fata a cubului, poate fi imprimata o anumita fotografie. De exemplu, puteti pune pe o fata prima voastra poza facuta impreuna, apoi puteti adauga poze de la cele mai importante evenimente ale voastre, si poze de la nunta. Cu siguramta, sotia se va bucura cand va primi un astfel de cadou, pentru ca indiferent de fata pe care va alege sa o priveasca a cubului, isi va aminti de minunatele momente pe care le-ati petrecut impreuna. Un asemenea cub are o disponibilitate pentru 6 poze.

Acestea sunt asadar doar cateva idei de cadouri inspirate pentru sotie. Fireste, pe langa aceste cadouri (si nu numai), un sot iubitor isi poate surprinde periodic sotia si cu cate un buchet frumos de trandafiri rosii, sau cu diferite alte mici gesturi dragute. Cu siguranta sotia va aprecia fiecare mic gest facut din dragoste de catre sotul ei.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like