Incercati sa alegeti un telefon de afaceri sau o tableta?

Incercati sa alegeti un telefon de afaceri sau o tableta?

0 Shares
0
0
0

Indiferent daca este vorba despre o implementare pe scara larga de dispozitive detinute de companie in intreaga intreprindere, sau un dispozitiv extins intr-o intreprindere mica, cu siguranta este indicat sa va indreptati atentia spre dispozitivele Sony Xperia pentru afacerea dvs.

Dispozitive impermeabile si rezistente la praf

Durabilitatea smartphone-urilor, tabletelor si accesoriilor in afaceri este o necesitate. Se intampla accidente, paharele de apa se varsa pe masa unde sunt tinute telefoanele, ploaia se revarsa in momente incomode si, in functie de industria si locatia dvs., lucrul in climat umed si uscat nu este intotdeauna iertator.

Smartphone-urile, tabletele si accesoriile Xperia sunt create pentru a rezista la elemente, incluzand standardele IP65 si IP68 pentru rezistenta la impermeabilitate si etansitate la praf. Odata cu durabilitatea vine linistea sufleteasca; beneficiati de costuri reduse de inlocuire si incredere in tehnologia pe care va bazati zi de zi.

Securitate pe care va puteti baza

Protejarea datelor companiei este extrem de importanta in afaceri. Smartphone-urile si tabletele Xperia Sony cripteaza informatiile in aer si pe dispozitiv cu criptare AES de pana la 256 biti. Utilizati parolele si codurile PIN ca prima linie de solutii de aparare sau de stergere de la distanta daca un dispozitiv se pierde sau este furat.

Daca utilizati un sistem de gestionare a dispozitivelor mobile terta parte, puteti de asemenea dezactiva / activa anumite functii ale oricarui dispozitiv, cum ar fi functionalitatea camerei, pentru a va asigura securitatea in aliniere cu politica dvs. corporativa.

Pana la 2 zile de viata a bateriei

Rezistenta bateriei este cruciala pentru mentinerea fortei de munca conectate. Xperia Z3 si Xperia Z3 Compact va ofera o durata de viata generoasa a bateriei de 2 zile – chiar si atunci cand efectuati apeluri frecvente si utilizati datele mobile.

Accesorii conectate

Daca aveti o gama de accesorii conectate va pot ajuta cu adevarat daca sunteti departe de birou si aveti rapoarte pentru a scrie, convoca apeluri pentru a face in timp sau daca aveti nevoie sa creati si sa editati prezentari. Cu capacitatea de a va conecta la tastaturi wireless, boxe Bluetooth si pachete de baterii suplimentare, forta de munca poate fi mai mobila, productiva si mai eficienta.

Se poate vedea asadar cat de eficientele sunt dispozitivele Sony Xperia pentru o afacere. In plus, de fiecare data cand veti dori sa oferiti angajatilor cele mai noi telefoane mobile, dispozitivele Xperia pe care angajatii le-au folosit, fie le veti putea amaneta la o casa de amanet electronice, fie le veti putea vinde.

Casa de amanet poate fi cumparatorul potrivit pentru dvs. Avand telefoane sau tablete, le veti putea amaneta sau vinde in doar cateva minute unei case de amanet. In acest fel, nu veti mai pierde timp pretios postand anunturi de vanzare a produselor pe diferite site-uri.

Deci, cand veti dori sa cumparati o noua gama de telefoane mobile pentru angajatii companiei, dispozitivele folosite le veti putea amaneta sau vinde caselor de amanet electronice. Veti obtine pretul corect in doar cateva minute pentru dispozitivele electronice.

0 Shares
You May Also Like