Recuperare sisteme de operare

Recuperare sisteme de operare

0 Shares
0
0
0

Cred ca cu toti ne-am confruntat cel putin odata cu situatia in care sistemul de operare instalat pe PC sal laptop a fost compromis din diferite motive , cum ar fi o utilizare neadecvata sau o virusare accidentala .

In mod normal acesta problema se rezolva cu o simpla reinstalare a sistemului de operare. Nu insa si in situatiile in care avem instalate anumite programe , a coror reinstalare este o procedura foarte complicata care poate duce chiar la pierderea datelor de pe vechiul sistem , cum este in cazul programelor contabile .

BIT Data Recovery ofera cele mai bune servicii de recuperare date din Romania . Serviciile companiei se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice .

Tehnologiile de ultima generatie , tehnicieni foarte bine pregatiti si un raport calitate / pret imbatabil , au propulsat compania pe primul loc in domeniul recuperarii datelor .

Specialistii companiei au capacitatea de a recupera datele de pe orice sistem de operare .

Cele mai des intalnite erori se incadreaza in doua mari categorii :

Logice . Intr-o astfel de situatie in primul rand se intreprind actiuni de recuperare a datelor compromise partial sau in totalitate , pentru ca mai apoi sa se treaca la reconstructia , daca este cazul desigur , tabletei de partitii .

Electrice/mecanice . Recuperarea datelor de pe un hard disk care prezinta un astfel de defect se realizeaza in doua etape : in primul rand se remediaza partea electrica si/sau mecanica iar mai apoi se creaza o imagine completa a hard disk-ului pe un nou hard . Acest nou hard va functiona si va contine aceleasi date ca si hard disk-ul inlocuit .

Cele mai utilizate sisteme de operare sunt Windows si Linux , insa cu siguranta a-ti auzit si de nume precum Mac sau Unix.

Este adevarat ca sistemele de operare Mac si Unix nu sunt atat de raspandite dar sunt identice cu sistemele de tip windows , de exemplu, la partea de hardware care ajuta la stocarea datelor . Asadar si acestea pot suferi aceleasi defectiuni precum windows-ul .

Din pacate exista doar o mica compatibilitate intre sistemul de operare Windows si alte sisteme de operare precum Linux , Mac si Unix , ceea ce inseamna ca fisierele stocate pe un hard disk pe care avem instalat unul dintre cele trei sisteme de operare nu pot fi acesate cu ajutorul Windows-ului decat prin intermediul unor aplicatii ( numite in limbajul de specialitate emulatoare ) .

Specialistii BIT Data Recovery dispun de cunostinte temeinice si cele mai performante tehnologii de recuperare a datelor indiferent de tipul sistemului de operare instalat pe hard disk-ul compromis sau de natura defectelor . In plus diagnosticarea este gratuita si se realizeaza in maxim 24 de ore de la momentul in care dumneavoastra ne prezentati problema pe care o aveti .

Diagnosticarea nu presupune desfacerea hardului , decat in anumite situatii , astfel ca daca acesta este in garantie clientul nu isi pierde garantia . Daca este necesara desfacerea hard-ului , acesta se face doar cu acordul clientului .

Durata procesului de recuperare a datelor este influntata in mod direct de natura defectului .

0 Shares
You May Also Like