5 motive pentru a folosi o husa de telefon

5 motive pentru a folosi o husa de telefon

0 Shares
0
0
0

Multe persoane care folosesc un telefon mobil refuza sa inteleaga riscurile la care se supun nefolosind o husa de protectie pentru smartphone-ul lor.

Altii, le inteleg si le cunosc foarte bine insa pun prea mare accent pe look-ul telefonului asa ca refuza sa puna orice bumper sau carcasa pe el.

Cel mult, se rezuma la folosirea unei folii subtiri pentru protejarea ecranului. Merita asadar sa folosim o protectie pentru telefoanele noastre? Vom prezenta in randurile acestui articol cateva dintre motivele pentru care raspunsul la aceasta intrebare trebuie sa fie DA.

Unele puncte vor parea ca se potrivesc doar iPhone-urilor, insa nu e chiar asa – tot mai multe telefoane adopta un design si materiale asemanatoare in etapa de constructie.

Telefoanele de astazi sunt construite cu multa sticla sau folosesc materiale sensibile.

La iPhone 4 si 4S (telefoane care sunt inca extrem de folosite), se observa cadrul de otel inconjurat de …nu unul, ci doua panouri de sticla fragila, fina si subtire. Indiferent de spusele producatorilor, cum ca ar fi mai rezistenta, adevarul este ca ea tot se va sparge. Chiar la un impact de la 50 de cm, pe beton sau asfalt, sticla se va sparge.

Niciun utilizator de smartphone nu este atotputernic

Nici atotstiutor. Poate esti o persoana responsabila, atenta, disciplinata. Poate nu ai scapat o farfurie pe jos, daramite un telefon. Poate crezi ca asa ceva nu o sa se intample niciodata.

Insa adevarul este ca…toate lumea trece pe acolo. Poate nu din vina ta. Poate cineva te va imbranci sau iti va da peste mana in timp ce cobori niste trepte cu telefonul in mana. O singura data – de atat este nevoie!

Costurile de reparatie sunt mari

Indiferent de marca telefonului, de generatia sa, reparatiile pe care trebuie sa le faci in urma unui accident sunt foarte mari. Ele pot sa includa carcasa spate, display-ul, carcasa laterala… Un simplu display de iPhone 5 costa in jur de 300 de lei. E putin, nu?

Husele pot sa fie frumoase si estetice

Nimeni nu te obliga sa iti cumperi cea mai ieftina carcasa care sa ti se descoase dupa una sau doua saptamani. Nici sa iti alegi o husa din plastic de slaba calitate. Exista numeroase magazine online ce comercializeaza huse telefoane de la producatori de renume; de orice culoare, de orice forma, pentru orice gusturi.

Verifica insa ca accesul la mufele de incarcare si audio sa se faca usor, deoarece le vei folosi destul de frecvent.

Telefonul tau inseamna prea mult pentru tine

Si nu ne referim aici doar la bani ci la modul in care il folosesti zi de zi, aproape ora de ora. Este singurul mod de a comunica, de a accesa internetul, de a-ti pastra amintirile (fotografii, filmari, conversatii).

Nu poti risca sa ramai fara ele, chiar si pentru una sau doua zile (timp necesar deseori reparatiilor.

Asadar, cele cinci motive din randurile ale acestui articol se potrivesc cu siguranta majoritatii cititorilor nostri. Evita sa pierzi timp, bani si energie, alegand acum o husa potrivita.

0 Shares
You May Also Like