Poate o masina de spalat rufe sa iti faca viata mai usoara ?

0 Shares
0
0
0

Poate o masina de spalat rufe sa iti faca viata mai usoara ?Masina de spalat are o istorie de aproximativ 250 de ani . Stiu , pare incredibil ! Insa oamenii au fost intotdeauna preocupati sa gaseasca metode si dispositive care sa le usureze viata. In zilele noastre tehnologia a evoluat fantastic iar masina de spalat rufe a ajuns la un nivel pe care nimeni nu si-l imagina acum 250 de ani .

Insa din nefericire , cu toata tehnologia existenta , masinile de spalat sufera adesea defectiuni care pot fi rezolvate numai de catre un service specializat in reparatii masini de spalat .

Tocmai din acest motiv iti recomand Washservice.ro , un service specializat care dispune de aparatura de ultima generatie si personal calificat capabil sa rezolve orice defectiune in cel mai scurt timp . Profesionalism , calitate si tarife ireprosabile poti sa gasesti numai daca accesezi  http://www.washservice.ro .

Daca initial masina de spalat era doar un butoi de lemn care functiona pe baza unui mecanism manual . Abia 100 de ani mai tarziu apare prima masina de spalat rufe automata .

Actualmente vorbim despre tehnologii revolutionare de-a dreptul spectaculoase . Una dintre aceste tehnologii revolutionare este tehnologia in trei pasi  INNEX de la Indesit . Aceasta tehnologie poate fii descrisa in cateva cuvinte astfel : 2 secunde , 1 apasare , 0 probleme .

De ce 2 secunde ? Pentru ca atat dureaza apasarea butonului de pornire . De ce 1 apasare ? Pentru ca trebuie sa apesi un singur buton . De ce 0 probleme ? Pentru ca iti ofera un puternic sentiment de incredere .

INNEX ofera acum si mai mult :

–    Cicluri rapide de 9 , 30 si 60 minute . Ciclul de spalare de 9 minute este cel mai rapid ciclu de improspatare de pe piata . Ciclul de spalare de 30 de minute este special creat pentru tesaturi mixte si spala la o temperatura de 30°C. In ciclul de o ora spalarea se realizeaza la o temperatura de 60°C . O ora este un timp perfect pentru o spalare la cele mai inalte standarde.

–    Optiuni speciale de indepartare pete . Pentru ca eliminarea petelor de pe haine sa fie cat mai eficienta Indesit a creat programe speciale pentru trei tipuri de pete , si ma refer aici la : mancare , lucru , aer liber . Masinile de spalat INNEX de la Indesit elimina cu succes pete de : sos , dressing , vin , tus , ulei mecanic , iarba , noroi sau pamant .

–    Ciclu special indepartare mirosuri . Noul sistem de miscari a cuvei si continua alimentare cu apa proaspata elimina cel mai eficient toate mirosurile persistente de pe hainele tale .

–    Water Balance + asigura ca masina de spalat utilizeaza numai cantitatea de apa necesara ciclului de spalare , fara a face excese . Astfel se reduce foarte mult si consumul de energie electrica .

Pentru ca principalul obiectiv al Indesit este atingerea celor mai inalte standarde de performanta  , specialistii companiei au gandit un ciclu special de autocuratare care curatata partile interne ale masinii de spalat .

Urmele de sapun si detergent , murdaria ,  bacteriile si mirosurile neplacute care raman in masina de spalat nu numai ca conduc la ineficienta ciclului de spalare dar atenteaza si la sanatatea utilizatorului . Toate acesta sunt eliminate in ciclul de autocuratare , ciclu care prelungeste si durata de viata a masinii de spalat . Prezenta acestui ciclu face sa nu mai fie necesara o intretinere constanta din partea consumatorului .

Indesit este una dintre cele mai mari companii producatoare de electrocasnice din Europa si comercializaza produse sub marcile Indesit si Hotpoint-Ariston .

Compania italiana Indesit este partener oficial al unor echipe de fotbal de prestigiu din Europa , si ma refer aici la : Paris Saint-Germain , AC Milan si FC Arsenal .

0 Shares
You May Also Like