Obtine o bucatarie americana in 5 pasi

Obtine o bucatarie americana in 5 pasi

0 Shares
0
0
0

In trecut, bucataria open-space a fost aleasa de catre proprietari deoarece era singura optiune de optimizare a spatiilor mici. Cu toate acestea, in zilele noastre, conceptul este incarcat cu numeroase avantaje. Acest lucru face din acest stil al zonei culinara un mediu modern si pentru cei care locuiesc in proprietati mari.

Cunoscut si sub numele de bucatarie americana, locul, pe langa crearea unei unitati vizuale pentru camera, permite o mai mare interactiune intre cei care gatesc si vizitatorii lor. Acesta este perfect pentru cei carora le place sa aiba prieteni la o cina relaxata si distractiva. Asa ca invata sa-ti decorezi spatiul intr-un mod armonios si elegant in 5 pasi.

1 – Delimiteaza spatiile bucatariei americane

Intr-o bucatarie integrata in living, este important sa ai fiecare camera bine delimitata. Astfel, stii unde se termina o zona si unde incepe alta. Una dintre cele mai utilizate modalitati de separare a spatiilor este prin intermediul unui bar inalt, care este de obicei punctul comun intre cele doua medii. Pentru a integra ambele parti, poti folosi scaune inalte, tot de bar – o piesa de mobilier excelenta pentru a pune oaspetii la inaltime in timp ce pregatesti mancarea pentru toata lumea.

2 – Fii cu ochii pe podea

Exista doua moduri de a face o podea de bucatarie cu concept deschis. Primul este de a folosi distinctia de placare pentru a diferentia incaperile. De exemplu, te poti juca cu un amestec de ceramica si lemn sau gresie si covor. In acest caz, este important sa te gandesti la crearea unei combinatii de elemente care sa se armonizeze intre ele.

Daca vrei sa folosesti aceeasi pardoseala pentru ambele spatii, poti alege intre parchet din vinil, portelan, ceramica, marmura, granit, epoxi sau ciment ars.

3 – Insula gastronomica in bucatarie deschisa

O bucatarie americana cu insula este visul tuturor celor care iubesc sa-si pregateasca singuri mesele. Avand mai mult spatiu pe insula ajuta lupta importiva rutinei; de asemenea creeaza mai multe posibilitati decorative. Aceasta insula este, de asemenea, grozava pentru a primi vizitatori si a servi gustari in timpul pregatirii mancarii. In plus, este posibil sa folosesti constructia pentru a incorpora noi dulapuri si pentru a ajuta la organizarea spatiului.

4 – Totul la locul lui

Mentinerea bucatariei deschise bine organizata este esentiala pentru a mentine zona mereu frumoasa. Daca doresti sa iti arati ustensilele, alege un loc pentru fiecare piesa si evita sa le muti in alta parte.

Daca crezi ca nu vei putea mentine dulapurile mereu organizate, fa-ti drept cadou de casa noua un mobilier de bucatarie inchis. Deci, indiferent de mizeria care este pe rafturi, bucataria open-space va arata curata si primitoare, deoarece obiectele vor fi intotdeauna ascunse.

5 – Unitate vizuala

Desi bucataria integrata cu livingul cere spatii delimitate, este important ca cele doua medii sa aiba o unitate vizuala. Adica, decorul dintre ele trebuie sa se potriveasca. Pentru aceasta, abuzeaza de culori, materiale, modele si stiluri care vorbesc intre ele.

Loc mai mult, o camera cu un vibe relaxat si posibilitatea de a primi prieteni pentru mese de neuitat sunt cateva dintre motivele pentru care bucataria americana este atat de populara. Esti de acord? Ai inceput deja sa visezi la propria ta bucatarie in stil american? Ne bucuram si iti uram spor la gatit!

0 Shares
You May Also Like