Multifunctionala laser second hand – utila, dar cu costuri mici

0 Shares
0
0
0

Multifunctionalele sunt aparaturi ce includ copierea, scanarea si printarea. Acest echipament este esential pentru orice companie, mai ales daca aveti nevoie de trimiterea faxurilor. Multifunctionalele sunt atat pe baza jetului de cerneala, cat si pe baza tehnologiei cu laser. Un astfel de echipament reduce din timpul de asteptare in ceea ce priveste faxurile, copierea unor documente, scanarea cat si printarea lor.

Multifunctionalele sunt dispozitive ce includ mai multe operatiuni intr-un singur aparat. Prin achizitionarea unei multifunctionale laser second hand reduci din costuri dar si din spatiul de depozitare.

Desi multi suntem sceptici asupra oricarui lucru refolosit, multifunctionalele laser second hand sunt foarte utile pentru orice companie. Achizitionarea uneia noua presupune costuri foarte mari, mai ales daca nu aveti un buget generos. Multifunctionalele laser au capacitatea de a tipari peste 2.000 de pagini doar cu un singur cartus. Viteza unei astfel de echipament este mult mai mare decat la cele pe baza jetului de cerneala.

Nevoia unui echipament ca acesta este destul de mare, luand in considerare era tehnologiei in care traim. Aceasta aparatura este indispensabila in orice companie, iar in cazul reducerii costurilor este indicata achizitionarea unei multifunctionale laser second hand.

Ce trebuie sa aveti in vedere inainte de a cumpara o multifunctionala laser:

 • Formatul de tiparire (dimensiunile hartiei) – acestea pot fi A4, A3 sau A5, dar si dimensiuni mult mai mici
 • Viteza cu care tipareste – aceasta se masoara prin tiparirea paginilor pe minut
 • Daca este monocroma sau colora
 • Tipul de hartie acceptat – groase sau subtiri
 • Rezolutia la care imprima
 • Capacitatea cartusului cu care imprima paginile
 • Volumul lunar de printare
 • Conectarea (prin usb, Wi-FI, Bluetooth sau mufa paralela la computer)
 • Ecranul LCD
 • Daca imprima pe ambele parti, respectiv fata-verso in acelasi timp fara a mai fi nevoie intoarcerea foii
 • Sistemul de operare sa fie compatibil cu calculatorul la care este conectata

O astfel de achizitie este destul de costisitoare daca aparatul este nou, dar in cazul celor second hand, costurile sunt reduse considerabil. Datorita faptului ca multifunctionalele laser second hand fac parte din categoria produselor de top de acum cativa ani, sunt fabricate in scopul unei durate lungi de viata, asadar puteti intalni multfunctionale laser second hand mai rezistente decat cele noi.

La majoritatea produselor noi, odata cu expirarea garantiei, apar si problemele. In cazul multifunctionalelor second hand, aceste au trecut de acest proces, multe piese fiind inlocuite deja. Deseori putem gasi produse second hand care functioneaza mult mai bine decat cele noi, la fel si in cazul multifunctionalelor laser.

Pretul de achizitie al unei multifunctionale noi este mult mai ridicat, iar daca nu aveti un buget generos pentru o astfel de investitie, cel mai recomandat este sa optati pentru o multifunctionala laser second hand.

Aceste produse au fost fabricate in scopul rezistentei la anumiti factori precum zgarieturi sau lovituri, iar unele noi cu siguranta nu ar face fata unui astfel de mediu. Cumpararea unei multifunctionale la mana a doua poate fi investitia perfecta pentru nevoile companiei la un pret redus dar cu eficienta maxima.

0 Shares
You May Also Like