Invata limbajul corpului pentru dezvoltare

Invata limbajul corpului pentru dezvoltare

0 Shares
0
0
0

Din nefericire traim intr-o lume in care valorile morale ca de exemplu sinceritatea sa onestitatea sunt adevarate virtuti.

Oamenii au mai multe motive pentru care ascund adevaraul si de foarte mult erori nici nu va trebui sa ii blamati.

Sunt persoane care va mint pentru ca asta le cere munca, altii pentru a nu pierde ceva, unele persoane sunt prea nehotarate si altele pentru ca nu isi doresc sa raneasca dar sunt si persoane care pur si simplu mint pentru ca asta le face placere.

In mod sigur e mult mai greu sa intelegem ceea ce fac cei de langa noi si de ce nu sunt sinceri dar putem sa invatam sa citim adevarul in spatele cuvintelor. Mai multe informtii ne sunt furnizate de un studio videochat Bucuresti.

In general, gesturile sau atitudinea arata ceea ce se afla in spatele cuvintelor celui cu care vorbim. Daca stiti sa interpretati limbajul corpului va veti da seama daca interlocutorul va minte si puteti afla si ce intentii are acesta si ce strare de spirit are.

Peste 90 de procente din mesajele transmise se transmit prin elemente care sunt non verbale. Aici intra tonul vocii, modul prin care ne miscam ochii, gesturile, postura, expresiile fetei si altele.

Indiciile acesta sunt mult mai evidente in situatii emotionale pentru ca depasesc barierele comunicarii verbale si netezesc calea spre gandrurile interlocutorului. Aveti grija ca in momentul in care va straduiti sa descifrati si limbajul corpului sa nu dati de inteles persoanei cu care vorbiti ca faceti asta pentru ca isi va controla gesturile.

Ochii unei persoane pot sa tradeze mai multe informatii despre persoana respectiva. Daca aceasta are pupilele marite inseamna ca e interesata de tine sau de subiect iar un alt semn este si directia in care se uita.

In momentul in care persoana cu care vorbiti se uita in alta parte minte sau e nervoasa si distrasa. Daca se uita in jos e posibil sa fie timid. Contactul vizual care depaseste 5 minte e un indiciu pentru atractia fizica dar o privire fixa si o fata imobila va denota de fiecare data dezacordul la tot ceea ce transmitem.

Privirea de jur inprejur denota si o stare de plictiseala ori de situatie ori de conversatie, daca atunci cand vorbiti persoana isi tine picioarele dedesubtul scaunului acest lucru va poate transmite ca e plina de energie si vrea sa treaca la treaba.

Daca cel cu care vorbesti tine bratele deschise inseamna ca e relaxat si confortabil. Daca isi odihneste mana pe gat sau pe cap e deshisa spre ceea ce discuta.

Mana pusa pe solduri denota nerabdare au asteptare iar bratele in solduri sunt un semn de atac si de agresivitate.

Gesturile cu mainile sunt modalitati bune prin care se arata disponibilitatea atunci cand sunt combinate si cu palme deschise.

Palmele deschise ne vor arata ca persoana e deschisa si sigura pe ea in momentul in care palmele ating pieptul vom vedea ca persoana incearca sa ne transmita onestitate. Daca interlocutorul aprope sau indeparteaza mainile fata de corp mesajul e pozitiv.

0 Shares
You May Also Like