Se-mai-asorteaza-geanta-cu-pantofii

Se mai asorteaza pantofii cu geanta?

0 Shares
0
0
0

In trecut gentile, indiferent ca erau genti piele sau alte materiale se asortau cu pantofii si cu cureaua.

Se mai asorteaza si in prezent gentile cu pantofii? Asta este intrebarea si cel mai simplu este sa va spunem sa faceti exact asa cum vreti pentru ca nu mai sunt reguli impuse.

Aceasta lipsa de reguli are si propriile reguli. Stim ca acum sunteti putin in ceata si de aceea vom veni si cu explicatii. Ceea ce conteaza de fapt este sa se potriveasca totul in tinuta respectiva chiar daca geanta e sau nu asortata cu pantofii.

Avand foarte multe optiuni atat de genti cat si de pantofi, si avand o multime de imprimeuri si de culori este absurd sa va ganditi ca va trebui sa aveti o pereche de pantofi si o geanta care sa se poata asorta cu toti.

Pantofii dar si gentile sunt acele accesorii care va vor completa aspectul. Pot sa aiba strict rol functional ori pot fi piese statement si pot deveni un punct de atractie pentru toata tinuta. In acest fel veti alege tinand cont de tot ce vreti sa accentuati.

Un truc foarte simplu este sa va asigurati ca hainele se asorteaza bine cu pantofii purtati si sa alegeti si o geanta care sa se potriveasca per total cu tinuta.

De exemplu daca aveti o tinuta in alb si negru, puteti avea pantofi si geanta albe, negre sau una de o culoare si cealalt in alta culoare.

Daca vreti sa scoati din anonimat o tinuta monocroma puteti sa adaugati si un punct de atractie cu o geanta si cu pantofii. Puteti sa asortati tinuta monocroma cu o pereche de pantofi de o alta culoarea si cu o geanta neagra.

Daca puneti pantofi si geanta rosie la o tinuta alb negru veti obtine o asortare fortata. Deja in acest caz accesoriile nu se vor mai asorta cu tinuta si ele intre ele insa asta nu va opreste sa nu le asortati daca asa doriti.

Daca vreti sa va asortati accesoriile fara insa a exagera puteti sa alegeti o pereche de pantofi care sa aiba un imprimeu vesel si sa ii asortati cu genti in culorile imprimeului. In modul acesta o geanta maro cu negru sau alb arata bine cu pantofi albi si nici nu va parea ca v-ati chinuit mult.

Cu o tinuta de tipul color block gentile si pantofii pot fi diferiti complet dar trebuie sa se potriveasca cu tinuta per ansamblu. O rochie galbena arata bine cu genti albastre.

Puteti de asemenea sa utilizati si nuante neutre. In cazul in care nu vreti sa va asortati accesoriile si nici sa exagerati cu asocieri de tip color bloc atunci utilizati nunate cat mai neutre.

Gentile nude se asorteaza perfect cu aproape orice. Asta se intampla si cu sandalele negre sau nude. Puteti pune o rochie rosie ori un plic rosu si sandalele nude sau puteti sa purtati o geanta nude cu sandale albastre.

E recomandat sa tineti cont si de instinct pentru a va simti cat mai bine.

0 Shares
You May Also Like