Huawei P9

Huawei P9 Interfata iOS pe sistem de operare Android

0 Shares
0
0
0

Huawei P9 este primul telefon Huawei ce a ajuns la teste. Este un telefon inteliget de top si se ridica la nivelul celorlalte telefoane care au fost lansate in anul 2016 fiind cel mai accesibil dintre ele.

Informatiile din acest articol provin de la un service gsm din Bucuresti si fac referire la o serie de aspecte ce tin de acest produs si de competitie dar nu va urmari structura unui review.

Huawei P9 are si varianta dual Sim si a ajuns la teste cu ajutorul programului Orange Smartphone Tester. Va recomandam sa cumparati acest telefon de la Orange deoarece doar ei si retailerii urmeaza sa comercializeze varianta dual SIM.

Cei mai importanti operatori care exista pe piata sunt Orange si Vodafone si in general nu vand telefoane dual Sim pentru a evita sa incurajeze clientii sa mai incerce o noua retetea de telefonie.

Diferentele tehnice care exista intre modelele cu un singur sim si cele cu doua cartele sunt inexistente si puteti sa folositi cu incredere doar un singur SIM si in locul celuilalt se poate introduce un card micro SD pentru a mari capacitatea de stocare.

Varianta care este vanduta in magazinele din Romania are 3 GB de RAM si 32 GB de memorie interna.

Exista si varianta cu 4 GB de RAM si 64 GB de memorie interna dar inca nu exista in Romania si oricum puteti fi siguri ca cei 3 GB de RAM va vor ajunge. Interfata este fluenta desi in acest telefon nu se afla un procesor Snapdragon cum se intampla la celelate firme.

Va recomandam tuturor acest telefon mai ales daca aveti un iPhone si doriti sa treceti pe Android. Interfata are si alte functii ce sunt disponibile pe orice iPhone si aduce si functii noi cum ar fi inregistrarea video a actiunilor ce au loc pe ecranulu telefonului.

Majoritatea utilizatorilor de telefoane care au incercat mai multe branduri au ajuns la concluzia ca sunt unele functionalitati pe care le doresc pe toate telefoanele indiferent de sistemul de operare.

De aceea utilizatorii au ramas placut impresionati de noul telefon Huawei care este recunoscut pentru terminalele care au specificatii medii accesibile si care au reusit sa produca un telefon premium care are o interfata diferita de tot ce au celelalte dispozitive cu Android si au resuit si sa o optimizeze pentru ca aceasta sa mearga fara probleme.

O mica paranteza, pe LG  nu mai avem  functia dual window, si pe HTC 1 este o interfata simplificata care samana cu Android 6, o varianta de sistem de operare disponibila la telefoanele Nexus.

Telefoanele Huawei sunt considerate telefoane ieftine si sunt foarte multe persoane care vor telefoane de top si nu vor alege brandul acesta. Noi va recomandam sa il testati pentru ca este foarte performant.

Huawei P9 are si camera foto duala si cea de a doua camera are un senzor monocrom. Sunt persoane care nu sunt pasionate de fotografia alb negru dar pentru cei carora le place sa faca astfel de fotografii aceasta camera poate fi un mare atuu al acestui telefon.

0 Shares
You May Also Like