ELEMENTE IMPORTANTE IN SEO ONPAGE

Elemente importante in seo onpage

0 Shares
0
0
0

Toti suntem interesati de tot ce tine de optimizare site in momentul in care vrem sa concuram pentru prima pagina.

Pozitionati in prim plan cuvintele si expresiile cheie si incercati sa puneti cuvintele cheie cat mai aproape de inceputul titlului. Evitati si trunchierile. Tagurile de titlu au doar 512 px in care sunt vizibile in cautari si tot ce depaseste aceasta dimensiune se va trunchia.

O regula de care este recomandat sa tineti cont este sa pastrati lungimea textului de maxim 55 de caractere ori mai putin pentru a va putea incadra in spatiul pe care il aveti alocat. Uneori in cazuri foarte rare este recomandat sa utilizati caps lock pentru anumite formulari ale interogarilor.

elemente-importante-in-seo-onpage

Faceti titlul sa fie activ pentru ca titlurile vand ziare si titlurile scot si paginile web in evidenta.

Iesiti cat mai mult in evidenta. Daca toate titlurile de pe pagina urmeaza anumite formate atunci daca unul este diferit poate sa se evidentieze mai bine in rezultatele pe care le afiseaza motoarele de cautare.

Nu va ocupati spatiului cu numele brandului. Adaugarea brandului la finalul titlului nu e necesara. Google il pune de cele mai multe ori automat si nu veti irosi nici spatiul valoro.

Optimizati pagina inca de la inceput pentru brand si o exceptie de la aceasta regula este pagina de start acolo unde titlul ar trebui sa fie optimizat doar pe brand.

Incercati sa vineti textul cat mai bine. Meta descrierea functioneaza precum un ambasador de brand pentru rezultatele cautarilor. Scrieti si o descriere unica si atragatoare in fiecare pagina din site.

Evitati trunchierile si mentineti textul pentru descriere intr-o limita de maxim 155 de caractere cu scopul de a minimiza trunchierea in momentul in care site-ul apare in cautari.

Utilizati cuvinte cheie in descriere chiar daca acestea nu influenteaza in mod direct rankul. Ele se vor evidentia prin blod in momentul in care sunt afisate in rezultate si asta poate sa mareasca rata de click.

Este foarte important ca ficare pagina sa aiba un H1 care sa fie unic. Utilizati in acest H1 cuvantul cheie pentru care optimizati pagina. Includeti si cuvinte cheie secundare in taguri aditionale pentru ca aceasta este o foarte buna ocazie pentru a targeta frazele.

Evitati utilizarea tagurilor in layout. Sunt multe templateuri care utilizeaza headere in layout pentru exprimari generale precum click aici. Acestea trebuie inlocuite daca este posibil cu divuri customizate.

Utilizati cuvintele cheie cat mai la inceput in text acolo unde se poate face asta fara sa fortati. Continutul mai lung se afla in legatura stransa cu un ranking mai bun si studiile au tras concluzia ca e o legatura foarte mare intre formularile lungi de continut si pozitionarea buna in cautari desi exista si anumite evertismente legate de aceste statistici, si anume ca indiferent de cat de lung e textul acesta trebuie sa fie si de o foarte buna calitate.

Utitati de ceea ce stiati despre densitatea de cuvinte cheie si nu va blocati in momentul in care trebuies a folositi des un anumit cuvant. Scrieti cat mai natural.

0 Shares
You May Also Like