Care este piatra recomandata zodiei tale?

Care este piatra recomandata zodiei tale?

0 Shares
0
0
0

Fiecarui nativ ii corespund una ori mai multe pietre semipretioase si de aceea atunci cand va cumparati bijuterii pietre semipretioase va recomandam sa alegeti aceste bijuterii tinand cont de zodia in care v-ati nascut.

In acest articol va prezentam care sunt pietrele care vi se potrivesc tinand cont de zodie dar si semnificatia pietrelor importante. Legatura existenta intre astre si bunastare este mult mai importanta decat va puteti imagina.

Pentru Berbec diamantul si jaspul sunt pietrele perfecte si culoarea norocoasa in orice imprejurare este rosul si pietrele rosii vor functiona implicit pe post de aducatoare de noroc.

Diamantul ii ajuta pe berbeci sa se poata concentra mai bine si jaspul are rolul de scut contra bolilot de cap sau de sange.

Zodia Taur este o zodie care adora luxul in toate formele sale, inclusiv bijuteriile de valoare si era practic imposibil ca taurului sa nu ii poarte noroc diamantele.

Acestea ii ajuta pe nativi sa aiba o gandire pozitiva si sa fie optimisti eliminand teama si neincrederea. Si safirul este o piatra buna pentru tauri care are rolul de a ii proteja si de a le indeplini dorintele.

Gemenii au ca si talismane agatele si smaraldele. Culoarea lor norocoasa este galbenul in orice nuanta. Agatul are un efect foarte bun pentru starile de anxietate si ii ajuta sa isi mentina linistea iar smaraldul are rolul de a ii proteja.

Piatra recomandat pentru cei din zodia Rac este piatra lunii impreuna cu smaraldul si cu aventurinul. Smaraldul actioneaza ca si un scut contra anxietatii si depresiei. Piatra lunii are rolul de a anula starile agitate.

Culoarea norocoasa a racului este albul dar si argintiul si pietrele in aceste nuante nu trebuie sa le lipseasca.

Pentru zodia Leu culorile norocoase sunt cele de pamant si pietrele sunt chihlimbarul, jadul si olivina. Olivina are rolul de a calma starile de nervozitate iar jadul ii face pe nativii acestei zodii sa fie mai intelepti pe cand chihlimbarul are rolul de a ii proteja contra mai multor afectiuni. Diamnatul este pe lista talismanelor pentru lei si  ii fereste de afectiuni si accidente.

Fecioara are ca si pietre pretiose peridotul si carneolul. Sardonixul le aduce armonie atat in relatia cu cei din jur cat si in relatia de cuplu.

Balanta are ca si piatra pretioasa in primul rand opalul care are rolul de a ii scapa pe nativii acestei zodii de inhibitii si ii ajuta si sa se exprime mult mai bine stapandindu-le emotiile sau simturile creative. Culoarea verde le aduce noroc balantelor.

Pentru Scorpion cea mai buna piatra este acvamarinul care are o puternica influenta in gandurile acestuia instaurand o stare de calm si de determinare dar si o mai buna putere de munca. Granatul are rolul de a le spori sexualitatea.

Pentru sagetatori se recomanda perla si topazul pentru ca aceste pietre le poarta noroc si ii ajuta sa fie relaxati. In acelasi timp si orice piatra albastra le este foarte buna.

Pentru Capricorni norocul este adus de rubin de onix si topax, pietre care ii ajuta sa ia cele mai bune decizii in situatii limita.

Amestisul reprezinta cel mai puternic talisman al Varsatorului pentru ca ii echilibreaza aura si creativitatea.

Pentru pesti recomandam azurit pentur o mai buna putere ce concentrare.

0 Shares
You May Also Like